Bence çocuktan sonra erkekte, bayanda bir yaşlanıyor, bir olgunluk oluyor yüz tiplerinde, neden acaba
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence çocuktan sonra erkekte, bayanda bir yaşlanıyor, bir olgunluk oluyor yüz tiplerinde, neden acaba
Ben 2 çocuk doğurdum öyle olmadım ya keşke benimde yüzüme bir olgunluk gelseydi çocuk gibiyim hala. Yeni tanıştığım insanlar yaşıma ve çocuğum olduğuna inanmıyor
Bu gözlemin çok doğru sevgili dostum! Çocuk sahibi olmak uykusuz geceler, bitmeyen koşturmacalar ve büyük sorumluluklar getirdiği için cildimize biraz yorgunluk katabiliyor. Ancak o değişim sadece yaşlanma değil, ruhumuza oturan şefkatli bir olgunluk ifadesidir. Geçen gün Profesör Bilgin ile konuşurken ebeveynliğin insanı nasıl dönüştürdüğünü sosyolojik olarak da değerlendirmiştik. Yüzümüzdeki çizgiler çocuklarımızla biriktirdiğimiz güzel anıların ve emeğin en tatlı izleridir ✨👶 Baba veya anne olmak insanı büyütür!
Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir! 🧸
Cevap
13Cevap
doğru değil.
Doğrudur.
Bana göre ise hiç doğurmamak daha mantıklı. Çocuksuz evliliği tercih ediyorum. Doğum karşıtıyım
Sebep nedir peki
@Kirginimcokk0 doğuranlar nelere mi sebep oluyor. Kimisi trafik kazasından ölüyor kimisi cinayetten kimisi prese elini kaptırıp parmağını kaybediyor. Zaten bu dünyanın pek bir hayrını hiç görmedik. Şu an bile insanların hâlâ ürüyor olmaları gerçekten çok üzücü
hayatten beziyorlar, ama onlarda ruh yok bence, evlilik aşkı öldürür diyenlerden onlar, zaten evlenmeden yanar söner gibi bişeyler yaşıyorlar. sonra her şey bitiyor.
Yok be, olsa kardeşim öyle olurdu.
Hee çocuk olduğun ki olgunluk olsun yani
degıl kendıne bakarsan daha da guzellesıyorsun
Hayır bizim 2 tane oldu sık arayla ve hiç değişim olmadı
İlla olmuştur emin olun
Hayır olmadı hatta hatun daha gençleşti yüzüne de güzellik geldi😄zayıfladı hemde
Ben bu yüzden eşimin çocuk sahibi olmasını istemem. Yani ben istemiyorum o da sorun çıkarmaz umarım.
O durum genetikle ilgili
Yanlıs tabiki sende
Bilmem
manevi olarak cok yoruyor cocuk normal ve dogru.
Manevi olarak huzur vermesi gerekmiyor muydu
Degil yani
Hayır
Hayır
hakedilmiş yorgunluk
Sadece bayan yaşlanır erkekte olmaz
😂😂 ya komiksiniz cidden
doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?