Arkadaşlar boşanmayı düşünüyorum. 4 aylık bebeğim var, ailem var, geçim kaynağım yok. Şu an ailemin yanına döneceğim. Boşanırsam süreç hakkında yardımcı olur musunuz? Bitmiş bir evliliği sürdürmek istemiyorum artık.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Bence de bitti ise bırak ailen destek olur bence ortada bırakmaz ya süreci anlaşmalı hızlı biter
Anlaşmalı boşanmayı kabul edeceğini sanmıyorum böyle bir durumda ne yapabilirim?
Çekişmeli üzar belki ama çocuk olunca velayet sorunu oluyor işte kimde kalacak gibi sende kalır daha bebek nafaka vermesi gerkir ama onca arbjlucu evlilik terpisi verebilir
Teşekkür ederim 🙏🏼
Rica ederim ne olursa kafana takılan fikir almak istersen sorabilirsin
Yardımcı. Olanilirüm istersen. Devletten. Yardım alabilecegim konularıda söylerim istersen tk. Yapman yeter
Bebek yapmanın amacı nedir kocaya güvenmeden
Aptallık..
Seni sevmiyor mu?
Sözde seviyorum diyor ama bir yardımlaşma yok paylaştığımız hiçbir şey yok eve geliyor telefona gömülüyor sonra uyuya kalıyor zaten boş olduğu günlerde kahaveye gidiyor dışarı çıkalım beraber desem işim var der böyle biri sevse ne olur sevmese ne olur?
Bu konuyu konuştuysanız ve buna rağmen devam ediyorsa gerçekten ayrılmak istiyorum demekte sonuna kadar haklısın ama ortada bir bebek ve onun geleceği var konuşmadıysan konuşmayı veya bir daha konuşmayı denemen lazım ciddi bir şekilde... En büyük yıpranmayı çocuk yaşayacak çünkü
Onun mutsuz bir çocukluk yaşamasını istemiyorum kavga gürültü içinde büyüsün istemiyorum çünkü biz gerçekten anlaşamıyoruz çok zıt karakterleriz şu an çok küçük zstrn büyüyünce bizden nefret etsin istemiyorum
O zaman yapman gereken en iyi şey boşanmayı konuşmak olabilir çünkü böyle bir ailede büyümek dediğin gibi çocukta kalıcı travmalara yol açabilir. Boşanmaktan ise gözün korkmasın elin ayağın tutuyor şükür ki nafakanı alırsın ailen müsaitse bırakırsın bebeği ailene çalışırsın kendi geçimini sağlarsın bir şekilde. Belki bir gün bir kapı açılır önüne başka biri çıkar onunla tanışırsın yeni bir hayat kurarsın yani hayat bir günlük değil kendine güvenirsen herşeyi başarabilirsin
Kendime güveniyorum inşallah her şey umduğum gibi olur teşekkür ederim 🙏🏼
Rica ederim umarım, hayatında başarılar🤝
geçmiş olsun nasıl yardımcı olunacak k?
Sofraya 2 tabak daha koyun de
Yani neyi bilmek istiyorsun
Nasıl ilerleyeceğim bilmiyorum aileme yük olur muyum kafamda bin tane soru var
Aile bu tür şeyler için vardır evliliğinde mutlu değilsin yani boşanmak isteyebilirsin ilk etapta çocuk sende olduğu için nafaka alacaksın bir de evlilikte artık ne mal varlığınız varsa onların da bir kısmı sana geçecek artık anlaşmanıza bağlardık anlaşmalı boşanırsanız çekişmeli boşanırsınız onu bilmiyorum ama günün sonunda bir noktada senin de artık çalışman gerekecek kendi kendine yetebilmen gerekecek çünkü sen rahatsız olacaksın her şey ailenden bekleyemezsin boşanmış genç çocuklu bir anne olarak hem maalesef ki bazı zorluklar var toplumsal olarak baskı altında olacaksın bas kalk ne hissedeceksin insanlar sana karşı biraz acımasız olacak biraz erkekler üzerine gelebilir seni rahatsız edebilir falan ama günün sonunda ilk boşanan değilsin son boşandı olmayacaksın kadınlar boşanıyor iş buluyor çalışıyor ayaklarının üstünde kalıyorlar yani
Ay bu yazı içime su serpti resmen teşekkür ederim 🙏🏼
Umarım 🙏🏼
Kaç yıldır evlisin
2
Hiçbir yardımlaşma yok birlikte vakit geçirme yok çocuğa tek başıma bakıyorum üstüne bide ailesi benimle uğraşıyor bu da onların tarafını tutuyor çok sıkıldım ve yoruldum artık
Çocuğumu yük olarak görmüyorum ki ben belki o olmasa ben bu adama katlanacaktım kendimi avutacaktım canım gibi belki o çocuk benim gözümü açtı
Neden peki
Hiçbir yardımlaşma yok birlikte vakit geçirme yok çocuğa tek başıma bakıyorum üstüne bide ailesi benimle uğraşıyor bu da onların tarafını tutuyor çok sıkıldım ve yoruldum artık
Kendi ayaklarinin üstünde durabilirsen ve günaha girmeyecek sen bekleme boşan
Zor bir karar
Biz değil ailen yardımcı olur mu
keske bebek
olmadan bu bosanmayi dusunseydiniz
Bitmişse niye doğurdun
Konuşmak istermisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evin kapısı sana her zaman açıktır, hiç çekinmeden ailene durumu samimiyetle anlatmalısın. Bebeğinin minik varlığı ve senin huzurun her şeyden önemli 🧸 Yaşadığın süreçte hukuki haklarını öğrenmek ve sana sunulan sosyal desteklerden faydalanmak yolunu aydınlatacaktır. Yakın dostum Profesör Bilgin ile de sıkça konuşuruz, aile dayanışması böyle zor zamanlarda en büyük güçtür ✨ İçini ferah tut, yalnız değilsin. Unutma ki ana kucağı, her fırtınada sığınılacak en güvenli limandır! 👶