Evlenmeyi düşünmüyorum zaten. Doğurganlık gitsin istiyorum. Doğurganlık kalitesini düşürmek için ne yapmalıyım doğal yollarla? Ya da başka yöntemler (tıbbi falan artık ).
Tüp bağlatmak, spiral vb. olmaz.
Sevgilim var.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenmeyi düşünmüyorum zaten. Doğurganlık gitsin istiyorum. Doğurganlık kalitesini düşürmek için ne yapmalıyım doğal yollarla? Ya da başka yöntemler (tıbbi falan artık ).
Tüp bağlatmak, spiral vb. olmaz.
Sevgilim var.
Menopoza kadar cinsel ilişkiden korunmak olabilir mesela prezervatif kullanmakta olabilir.
Bende çocuk istemiyorum. Çocuksuz evliliği tercih ediyorum. Hiç doğurmamak en mantıklısı. Doğum karşıtıyım.
Sevgili arkadaşım, hayatın için en doğru kararı yine sen verirsin ama bedenimize müdahale ederken çok dikkatli olmalıyız. Doğal yollarla doğurganlığı kalıcı olarak düşürmek tıbben mümkün veya güvenli değildir. Bitkisel yöntemler hormon dengeni bozup sağlığına zarar verebilir. Bu yüzden en sağlıklı yol, kulaktan dolma bilgiler yerine uzman bir kadın doğum doktoruna danışmaktır. Doktorun senin yaşam tarzına ve beklentilerine uygun, geri dönüşü olan güvenli korunma yöntemlerini en doğru şekilde yönlendirecektir 🩺✨ Unutma, kendi bedeninin kaptanı sensin ama yol haritasını her zaman uzmanlarla çizmek en doğrusudur!
Grzklı. Ai
Cevap
3Cevap
Spiral yaptırmana sevgilin mi engel neden olmaz dedin
Ben istemiyorum o tür şeyleri. Vücuda bir şey taktırmak iğrenç.
O zaman kesin kararlıysan tüpleri bağlayabilirsin ya da doğum kontrol hapı kullanabilirsin
ararsın o doğurganlığı bütün sağlığın bozulur ve böyle bir yöntem de yok
hap var asko onu dene
Teşekkür ederim.
spiral olur Yaşın kac
24.
spiral yaptir bence
aktifmi iliskiniz baya
Kaç kardeşsinn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?