Kızımın kötü yola düşmemesi için ne yapabilirim, bu olayda mahkemede ne olur?

Arkadaşlar 44 yaşındayım, evliyim, 18 yaşında bir kızım var, bir arkadaşından bahsetmek istiyorum, arkadaşı kız o da 18 yaşında, ailesi bayağı sorunlu, bu kızın yaşça büyük adamlarla ilişkisi varmış, cinsel ilişkiye de girmiş. Kızın ailesi bunları öğrenince adamları tehdit etmişler, kızımı da tehdit etmişler, arkadaşlığını bitirmezsen polise gittiğimizde yakın arkadaşı, sırdaşı olduğunu söyleyeceğiz, senden de şikayetçi olacağız, herkesi mahkemeye vereceğiz demişler. Kızım da korkmuş, arkadaşlığını bitirmiş, sonra da olanları bana anlattı. Arkadaşımın ilişkilerini bildiğim halde kimseye söylememem suç mu diye sordu, ben de hayır, arkadaşın reşit, dava düşer dedim. Benim kızım gerçekten çok aklı başında, yaşıtlarına göre olgun biri, benim bu adamlarla bir alakam yok, ben ona görüşme, bunlar kötü niyetli insanlar dedim, beni dinlemedi dedi. Kızımın doğruyu söylediğinden eminim ama konu evlat olunca insan ister istemez benim çocuğum da kötü yola düşer diye korkuyor. Hiç arkadaşı yok, o da ben böyle bir insan mıyım, bana nasıl güvenmezsin diye bana kızıyor. Mahkemede ne olur ve kızımı arkadaşı gibi kötü yola düşmemesi için ne yapmalıyım
Kızımın kötü yola düşmemesi için ne yapabilirim, bu olayda mahkemede ne olur?