Bundan dolayı evlenip, çocuk doğurmak istemeyenler çok mudur?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bundan dolayı evlenip, çocuk doğurmak istemeyenler çok mudur?

Bazı kadınlar için hamilelik sonrası fiziksel değişimler ciddi bir endişe olabilir ve çocuk istememe kararını etkileyebilir. Ancak bunun ne kadar yaygın olduğuna dair net bir oran yok, çocuk sahibi olmama kararının tek veya baskın nedeni genellikle fiziksel deformasyon değildir.
Bu konuda öne çıkan nedenler sizce neler olabilir?
Aslında her kadın aynada kendini güzel görmek ister fakat canından can çıkmasının da bir bedeli oluyor hâliyle. Tabi ki tercih meselesi ama anne olmak için bazı ufak tefek izlere değer
Benim için önemli olmadı. Onlar benim bir parçam ve böyle mutluyum
Önemsiz çünkü çok daha değerli bir amaç uğruna dönüşüyoruz
Cevap
3Cevap
fiziksel deformasyon gorunenden cok buyuk oluyor aslinda. bunun icin cocuk yapmak istemeyenleri onceden haksiz buluyordum ama artik bir sey diyemiyorum cunku zamanla ne kadar zor oldugunu daha net gorebiliyorum. annemin en kucuk cocugu benim ve benden kalan dogum izleri var. ne diyebilirim ki?
bazı kadınlar için önemli olabilir sonuçta insanın kendi bedeninde yaşadığı değişimler ama bunu kabullenmek ve kendini olduğu gibi sevmek de önemli her şey görüntüden ibaret değil
Bence yersiz bi kaygı. Bundan dolayı kadınlar korkmamalı ve erkekler yanlış düşüncelere girmememeli
maalesef çok var bu devirde oysa çocuk herşeye değer ya eninde onunda bi taraftarımız yine aynı olacak hep genç kalmicaz
Asıl mesele doğurduktan sonra kocanın karısına tavrı. Zaten tamamen farklı bir psikolojik ve fizyolojik süreçten geçmiş kadına popişin büyümüş, kilo ver, göbeğin var denmemesi lazım ama deniyor işte
Gebelik öyle bir şey ki plan kaldırmıyor. Bebek ne isterse öyle ilerliyor süreç.
Yıpratıyor. Ama seven, huzur veren bir adamla cocugun ve onun babasıyla gecirdigin guzel gunlerin yaninda önemi kalmıyor ; vücudundaki kesik, çatlak, aci veren bozan her ne varsa onların
Ne sandın ya ondan evlenmeyip çocuk yapmadım 😂
Vicitt önemli sonuçta😂😂
😂😂
Erkek için ne kadar sorun ise kadın için de o kadar sorundur.
Olabilir ama gereksiz bir korku.
Çok fazla önemli.
Kadınlar için çok önemli ama söylemeyebilirler
Baya önemlidir
onemli doguramam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?