İstemeden aldırdığım hamilelikten sonra sevgilime ve ilişkiye devam etmeli miyim?

Merhaba ilk kez yazıyorum
4,5 yıllık bir ilişkim var ve evlenemiyoruz ailelerimiz karşı ama bizim hiç bir problemimiz yok korunmama rağmen 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve erkek arkadaşıma söyledim oturduk konuştuk karara varamadık ertesi gün tekrar konuştuk ve aldırmak zorunda olduğumuzu söyledi çünkü hem aileler hem maddi hem manevi durumumuzun buna müsaade etmeyeceğini söyledi aslında mantıklı olan belki buydu ama bilmiyorum ve ertesi gün aldırdık ama hiç istemedim kimsem olmasaydı kendim bakardım çok pişman olacağımı biliyordum bugün benim için psikolog randevusu almış hatta biraz kendime gelebileyim konuşayım diye sürekli bir şeyler yapmaya çalışıyor yanımda olmaya çalışıyor ama sanki ben onu her gördüğümde tekrar tekrar yaşıyorum ve hep ağlıyorum biliyorum o da üzgün içine atıyor ama ben bu ilişkiye devam edebileceğimi düşünmüyorum siz olsaydınız ne yapardınız
İstemeden aldırdığım hamilelikten sonra sevgilime ve ilişkiye devam etmeli miyim?