Merhaba ilk kez yazıyorum
4,5 yıllık bir ilişkim var ve evlenemiyoruz ailelerimiz karşı ama bizim hiç bir problemimiz yok korunmama rağmen 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve erkek arkadaşıma söyledim oturduk konuştuk karara varamadık ertesi gün tekrar konuştuk ve aldırmak zorunda olduğumuzu söyledi çünkü hem aileler hem maddi hem manevi durumumuzun buna müsaade etmeyeceğini söyledi aslında mantıklı olan belki buydu ama bilmiyorum ve ertesi gün aldırdık ama hiç istemedim kimsem olmasaydı kendim bakardım çok pişman olacağımı biliyordum bugün benim için psikolog randevusu almış hatta biraz kendime gelebileyim konuşayım diye sürekli bir şeyler yapmaya çalışıyor yanımda olmaya çalışıyor ama sanki ben onu her gördüğümde tekrar tekrar yaşıyorum ve hep ağlıyorum biliyorum o da üzgün içine atıyor ama ben bu ilişkiye devam edebileceğimi düşünmüyorum siz olsaydınız ne yapardınız
4,5 yıllık bir ilişkim var ve evlenemiyoruz ailelerimiz karşı ama bizim hiç bir problemimiz yok korunmama rağmen 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve erkek arkadaşıma söyledim oturduk konuştuk karara varamadık ertesi gün tekrar konuştuk ve aldırmak zorunda olduğumuzu söyledi çünkü hem aileler hem maddi hem manevi durumumuzun buna müsaade etmeyeceğini söyledi aslında mantıklı olan belki buydu ama bilmiyorum ve ertesi gün aldırdık ama hiç istemedim kimsem olmasaydı kendim bakardım çok pişman olacağımı biliyordum bugün benim için psikolog randevusu almış hatta biraz kendime gelebileyim konuşayım diye sürekli bir şeyler yapmaya çalışıyor yanımda olmaya çalışıyor ama sanki ben onu her gördüğümde tekrar tekrar yaşıyorum ve hep ağlıyorum biliyorum o da üzgün içine atıyor ama ben bu ilişkiye devam edebileceğimi düşünmüyorum siz olsaydınız ne yapardınız
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çok zor ve derin bir acı yaşadığını hissedebiliyorum, yüreğindeki yük öyle ağır ki 🧸 Yaşadığın kayıp ve pişmanlık duygusu şu an sevgiline karşı mesafe hissetmene sebep olabilir. Mantık ve duygu çatışırken güvenin zedelenmesi çok insani. Sevgilinin destek çabası değerli ama senin önce kendi yasını tutmaya ve iyileşmeye ihtiyacın var. Zaman tanı, hislerini bastırma ve psikolojik desteği mutlaka al ✨ Unutma ki, anne kalbi kırılsa da zamanla sarmayı öğrenir! 🍼