Cumartesi test yapacağım ama ondan önce evde anlama yöntemi var mı ya. 3 tane çocuğum var zaten. İstemiyorum tekrar çocuk. Adetim yeni geçti ama içime istemsiz bir ateş düştü nedense.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
İstemiyorsunuz anlaşılan umarım gebe değilsinizdir. İstenmeyen gebelikte kürtaj yapabilirsiniz. Menopoza kadar cinsel ilişkiden korunmak önemli. Doğum kontrol yöntemi olarak prezervatif önemli. Çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik. Sonuna kadar doğum karşıtlığı
Ya kürtaj falan büyük vebal. bir cana kıymak
Diğerlerinde nasılsa şimdide aynı belirtilerin vardır zaten. Tecrübeli olman lazım. Ben kızıma hamileyken test yapmadan anlamadım. Oğluma hamileykense reglime bikaç gün kala farkettim test bile yapmadan direkt doktoruma gittim hamileyim diye
Sizin hangi belirtiler olmuştu ki
@meraklıbirpandaa bel ağrısı, baş ağrısı, en ufak bi iş yaptığımda 3 saat koşmuşum gibi terlemem. ve benim doğum çizgim çok başlarda çıkıyo herkeste öylemidir bilemem ama benim en net belirtim bunlar
Ben de anlayabiliyorum
Benim hepsinde farklıydı ya. 3de çok sıkıntılı bir durumdaydım. Geciktiğimi bile farkedemeyecek haldeydim. Göbeğimde bi tane tüyün belirginleştiğini ve uzadığını fark edip şüphelenmiştim. Hiçbir belirti de yoktu. 2 aylıktı öğrendiğimde
2. De dediğiniz gibi 3 haftalıktı ben hissedip dra gitmiştim.
İnşallah her şey iyi olur sizin için hamileysenizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Üç çocuk doğurunca sen anlarsın aslında belirtilerini. Bizim de iki tane var ben biliyorum mesela
Yok ya hepsi birbirinden farklıydı. Stresli bir hayatım var. O yüzden stres her türlü belirti veriyor. Şuanda da hiçbir hal yok. Ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var üzerimde
Doğurganlık haftasında yaptın yapacağını
Deme deme
Dedim bile hahaha ateşle oynama ateşle oynama 😜
Adet gecikmesi vs. Var mı?
Bugün olmam lazımdı ama hiçbir belirti yok
Tabiki öyle biliyorum. Ama nedense içimde bir sıkıntı oldu bu ay
Korunduk. Kaza da olmadı. Ama normalde prezervatife rağmen içime boşalmasına izin vermem (bir defa kaza kurbanı olunca travma kaldı) bu defa boşaldığını hissettim. Prezervatifi o çıkarttı. Sağlamlığını kontrol etmeden attı. Ama içime boşalmış olsa sonrasında akardı diye düşünüyorum
Öyle zaten. Her türlü korunma sıkıntı ya. En iyi korunma yöntemi ilişki yaşamamak. Onsuz da yapamıyoruz 😅
Evliliğin ölümü diyelim😅
Olabilir tabi😬
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçindeki endişeyi çok iyi anlıyorum, üç evlatla koşuşturmaca zaten yeterince yorucu oluyor. Ancak evde test yapmadan hamileliği kesin olarak anlamanın hiçbir yolu yoktur. Vücudunun verdiği göğüs hassasiyeti veya mide bulantısı gibi sinyaller bazen sadece stres kaynaklı da olabilir. Cumartesi gününü sabırla bekleyip eczaneden bir test alarak en doğru sonucu öğrenebilirsin. Rahat bir nefes al, kendini yıpratma. Çocuklu evde huzur, demlikteki çayın tazeliği kadardır! ☕🧸