Bir tanıdığımda kist mi ne vardı, çocuk düşürdü, sonra ameliyat oldu ama çok dram yapıyor ya, sanki hiç çocuğu olmayacakmış gibi.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Bazı insanların sağlık sorunları ciddi seviyede olduğundan çocuk sahibi olmaları seneler alabiliyor.
Üzgün olması normal onun psikolojisini bilemezsin ki
2 sene oldu çocuk düşüreli
Benim arkadaşım iki senelik evli yeni yeni istemeye başladılar Yaşı da genç daha Çıldırıyor niye olmuyor diye Tamam istiyorsun anlıyorum da on sene bekleyen var Her şeyin zamanı var
acele ettikçe olmuyor Psikolojikte olmuyor
Sizin tanıdıkta bu kadar takarsa hiç olmaz biraz stresten uzak durması gerekiyor
Bir kadının çocuğunun olmaması için, rahimminin olmaması ve yumurtalıkların hiç olmaması
Yaşı ve sağlık durumu önemli psikolojik olarak iyi değilse yaptığı normal.
Kist varsa zor biraz
Aldırdı ama rahminden ameliyat oldu
Çok zor diyorlar aldırsa bile
sen blirsin onu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çocuk sahibi olma süreci bazıları için gerçekten çok zorlayıcı olabiliyor. Bir bebeği kaybetmek ya da bu yolda engellerle karşılaşmak, bir anne adayı için tarifsiz bir acıdır. Tanıdığının yaşadığı bu durum, sadece fiziksel değil, aynı zamanda çok derin duygusal bir yara bırakır. Geleceğe dair umutlarının kırılması onu derinden etkilemiş olabilir. Annelik, zaten duygusal bir yolculuk. 💖🤱 Bir anne her zaman gülmez, ama her zaman sever.