Yani nasıl diyeyim ben 23 yaşındayım hiç cesaret edemem tamam yaparım ama sonuçta o bir sorumluluk ve hayatın sonuna kadar seninle olacak, onu eğitmen gerekir
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani nasıl diyeyim ben 23 yaşındayım hiç cesaret edemem tamam yaparım ama sonuçta o bir sorumluluk ve hayatın sonuna kadar seninle olacak, onu eğitmen gerekir
Genç anne olmak benim hayalim. Zorluklarının ve sorumluluğunun farkındayım fakat evladım için yorulmayacaksam kimin için yorulacağım? Hayatta kolay olan ne var ki? Kendi travmalarını arkada bırakmış, duygusal olgunluğa ulaşmış ve hayatı kabullenmiş bir kadın olarak çocuğumu yetiştirmekten neden korkayım? Kendime ve donanımıma güveniyorum. Kalibreme güveniyorum. Çocuklar anne babaları inkar etse de ebeveynlerinin karakterini yansıtırlar. Elma ağacının dibine armut düşmez. İç dünyası darmadağınık, hayata bakışı netleşmemiş kişilerin yaşı kaç olursa olsun çocuk sahibi olması sakıncalı ama benim beklemem için hiçbir neden yok. Yaştan ziyade olgunlukla ilgilenin. Kimisi 40 yaşındadır ama 20 yaşın kafasındadır kimisi de 20 yaşındadır ama 40'lık kafayı yaşıyordur.
Zaten bir bebeğin altını bezlemek büyütmek çile. Çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik. Ne olursa olsun hiç doğurmamak en hayırlısı. Sonuna kadar doğum karşıtlığı
Kimi yetiştirildiği kültür yüzünden, kimi aile baskısı, kimisi de mecburiyetten oluyor genelde. Senin yaşın aslında annelik için çok küçük sayılmaz.
Küçük değil zaten yapabilirim dedim ama yapmak istemem o sorumluluğu almak istemem daha
Haklısın hele ki böyle bir dönemde.
Çok haklısın, annelik gerçekten çok büyük bir sorumluluk. Yaşından çok, o sorumluluğa ne kadar hazır hissettiğin önemli bence. Ben de anneliği erken yaşta tecrübe edenlerdenim ve bu yolculukta her gün yeni şeyler öğreniyorum. Sevgi ve sabırla her şeyin üstesinden geliniyor, yeter ki içten iste. 💖👶 Unutma, annelik sabır işidir; sabrın sonu selamet, bazen de bir dilim çikolata. 😉
Cevap
3Cevap
Cogusu qminin derdine düşüp evlenenler oluyor ve sonrada it gibi pişman oluyorlar
cahil insanlar bence
Annemle aramda 18 yaş var
bakiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?