Benim için çocuk yapacak birini nasıl bulurum?
Bir yıldır baba olasım geldi ve evliliğe uzağım evlenmek istemiyorum.
Bu mümkün mü?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim için çocuk yapacak birini nasıl bulurum?
Bir yıldır baba olasım geldi ve evliliğe uzağım evlenmek istemiyorum.
Bu mümkün mü?
Cevap
2Cevap
Allah nasip eder elbette.
Bana göre çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik. Zaten bir bebeğin altını bezlemek çile yav. Hiç doğurmamak en hayırlısı. Çocuksuz evliliği tercih ediyorum
Bugün benzer bir soru sordum
Kargolayıp gönderiyorum şırınga içerisinde :d
Boyun kaç
Bende seks için evlenecek birini arıyorum.
Sırf o yüzden mi?
Evet
Helal olsun hangi şehir?
Daha once yaptin mi hiç eklesene
@Ciimeyilnoktakom0 Al Sana abaza Tamamlayın birbirinizi
İst.
Eklesene bebek
Yaşın doğru mu
Değil yavrum
Geliyon mu
Hyr. Yaşın kaç
32 senin
İnanayım mı
Dm gelsene niye burada ifşa ediyon konusmalari
Bulursun parasıyla taşıyıcı bi anne
Bulamazsın
Niye
@Ciimeyilnoktakom0 ronaldo olmadığınız için
Ronaldo olsak seni mi seçicez?
Sanki kendisi Rihanna awk bir de Ronaldo yakışıklı degil ki. Küçük Emrah gibi bişey karakteri. Dis dünyanın onayı olmadan yaşayamaz.
Özgüvensizliğini ve değersizliğini Yansıtıyorsun her kelimende
Nefretin Umursanmadığın için aslında...
@Normal483 kasma kendini awk
@Ciimeyilnoktakom0 göz Zevki ordan belli A w Sen deodorant şişesi ile yetin dört duvar arasında gece karanlık çöküp Yalnız hissedince başlar onun Erkek arama sevdası
@Ciimeyilnoktakom0 kastığımı kim söyledi
Evleniyorum senin gibi *ahpeler türediği için aslında
Bir ömrü Senin gibilere heba edemem boş yapma s. g Elini kulln
"EVLENMİYORUM"
@Normal483 cevapların söylüyor awk
@Ciimeyilnoktakom0 sizin cevaplarınız da çok şey söylüyor ergen ama yazamıyorum burada
Güneş ışınlarının bile aydınlatamadıüı O Karanlık ve püs ruhunu ben aydınlatamam ağzımı yorma inan kaldıramazsın hadi yoluna Keko
@Normal483 tamam dm gel orada konuşalim
Sen hâlâ konuşuyor musun Yokluktan hemcinsine kayan yaratık
Soran bana mı söylüyon tam bi malsın awk
@Ciimeyilnoktakom0 Ulan abaza san kukusu diyorum?
Sna mı diyorum?
@Ciimeyilnoktakom0 Senin Yamuk çeneni s tepemin tasını arttırma hen sen miyim olm önüme gelen kıza yazıym a w k sapığı
Kes. Öğrenmişsiniz bi sapik. Kendiniz çok farklısınız sanki awk
@Ciimeyilnoktakom0 Farklıyım tabi Yrrm Kız buradan tüm erkekleri aşağıladı sen hala üçkur peşindesin zavallı oe
O E senin gibilere denir. Benim kimseye yavşadigim falan yok yazdıklarımı oku mal
Tabi kız demeye bin şahit lazım Kendisi kimse tarafından istenmediği için erkeklere düşmanlık besliyor
Bir erkek köşeye çekip Dikince bakış açısı değişir
@Ciimeyilnoktakom0 Y yaratık seni her gördüğümde bir kıza yürüyon ne boş yapıyosun? Algı yapma hadi devam et Bu arada hesabına da veda et goodbye
Buna bakma bu kasıyor kendini. Gitsen görsen yuzune bakılmayacak tiptir awk
Hadi sen elit erkek ayaklarıyla kari düşürmeye calis. S*ktigimin varoşu
@Ciimeyilnoktakom0 dm den üst üste yazıp cevap alamayınca erkekler😂 2 gün önceye kadar fotoğrafım vardı ama iyi ki olmadığı zamana denk geldiniz. Komiksiniz
Evlenme teklifi edilen bir erkeğim senin gibi basit kızların ulaşamaycağı bir erkeğim Çıldırmamın nedeni Tipine bakmadan erkek seçmen...
Cevap alamayınca degil. Ben yaptigin yoruma istinaden söyledim kendini kasma diye. Yoksa cevap vermemen en doğal hakkın. Zorla mı
@Ciimeyilnoktakom0 Öyle bir çabam yok bro 🍆 'ımı savursam Bir kere dokunabilmek için Ömrünü verirsin
Dört duvar arasında yaşıyosun burada ömrü tüketiyosun Hayatın sanaldan ibaret rüya içinde yaşıyosun birde acınası olan benim Evet haklısın
Sen Düşmanlık beslediğin erkekleri incelerken okşa kendini
Koy profil hadi bende sana dmden yzıcam tip karşılaştırması yapıyoruz
Çünkü sen gibi yaratıkları Sadece Dikilecek Varlık olarak görüyorum
Bu yüzden Çocuk sahibi olup tekmeyi basma hayalim var
28 yaşına gelmiş eli erkek eline değmemiş sorsan ya namuslu olduğundan ya da seçicilikten kasma dsmcık
Burada beni bilen bilir. Uzun süre fotoğrafımın kaldığı dönemler olmuştur. Çirkinsin veya ortalamasın diyen kimse olmadı ne burada ne reelde. Senin gibi acınası bir sapığın fotoğrafımı ve beni görmesini asla istemem. Ppde fotoğrafım olsa şu an seni çoktan engellemiştim görme diye
Haklı olduğum randomumdan belli hadi ablacım sen tırcı felan kovala
Köpek gibi kuduruyor dediklerimi tekrarlıyor birde 3 iq ezik
Olm eski üyeyim seni ilk defa görüyorum beni bilen bilir ne demek m al oglu m al
İnan kimsenin dikinde değilsin Sanrılarınla tek başına mücadele etme psikologa felan görün iyi değilsin
Hayali senaryo kuruyor beni bilen bilir diye birde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çocuk sahibi olma isteğini kalpten anlıyorum, annelik gerçekten bambaşka bir dünya. Evlilik olmadan da aile olmanın yolları var elbet, önemli olan ortak bir vizyona sahip, sorumluluklarını bilen ve en önemlisi çocuğuna sevgiyle bakacak bir yol arkadaşı bulmak. Bu karar, iyi bir iletişimle ve karşılıklı anlayışla şekillenmeli. Yüreğinin sesini dinle! 💖 Çocuk dediğin, küçük bir el, büyük bir kalp!