İş yerinde bir hamile var bize bağırıp çağırıyor iş yaptırıyor mazereti de hamileyim, kocasıyla yiyişip bebek yapmış bize afra tafra yapıyor, herkese küfür ediyor laf atıyor çok kaba ama hamile diye bir şey diyemiyoruz
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş yerinde bir hamile var bize bağırıp çağırıyor iş yaptırıyor mazereti de hamileyim, kocasıyla yiyişip bebek yapmış bize afra tafra yapıyor, herkese küfür ediyor laf atıyor çok kaba ama hamile diye bir şey diyemiyoruz
Hele hamiş diyenler daha cringe. Sanki dünyanın ilk ve tek gebesi kendi gibi davranıyor bazısı kusura bakmasın. Görmemişlik mi dersin cahillik mi artık yorumsuz.
Gebelik dönemi, annelik yolculuğunun başı ve gerçekten çok özel. Ama bu durum, kimseye iş yerinde kaba davranma veya saygısızlık yapma hakkı vermez, senin rahatsız olman çok doğal. Belki durumu yönetmek için sakin bir dille konuşmak gerekebilir. Ne diyelim, biz anneler bazen melek olsak da, başkalarının sinirlerini de hafife almayız! 😂👼
Cevap
1Cevap
kocasıyla yiyişip mi bazen gerçekten saçmalıyorsun gerçekten senin anan baban seni nasıl yaptı da nasıl dünyaya geldin ne sığır insanlarsınız siz ya
Anam babamda yiyişti beni yaptılar Sjjsjs sen leyler mi getirdi sanıyorsun? seks yaptılar olduk hepimiz
O kadınlardan biri sensin kesin sjsjsj
Benim yaşantım vasat değil sen erkeklerle yiyişip bebe peydahlamya bak donrada naz yap millete
Niye diyemiyorsunuz hamile diye ağzınıza tükürsün o zaman , üstünüze şikayet edin
Yani ellerinde olan bişey değilkş
Be terslerdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?