Ben erkek çocuğum olursa 0-2 yaş arasında yaptıracağım. Büyükken yaptırmak çocukta travma yapıyormuş.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben erkek çocuğum olursa 0-2 yaş arasında yaptıracağım. Büyükken yaptırmak çocukta travma yapıyormuş.
Cevap
15Cevap
Çokta küçükken yaptırmamak lazım az aklı ercek tabi Ele avca gelecek çocuk geç kestirirler bizim köylerde de ama zor sünnet çocuğu için tabi 11 yaşımdaydım köydeyiz işte çağırmışlar sünnetçiyi bunlar kaçmaya davrandım ama evde kalablıktı tabi duttular beni ama yakaladılar hemen. Tipineyim diyesiye kadar donu çıkardılar ayı gibide bi amca vardı onuda kirve bulmuşlar nası bi yakaladıysa beni aldı kacağına oturttu sanki böyle ata binmiş gibi dizlerinin üstünde oturdum bi anda kalkınmay çalışıyom belimden dolandı bu sefer kaçamıyom da elimi bırakıyo bacağımı yakalıyo ben çbalıyom sanki güleşiyoz derken nası yaptı anlayamadım baldırlarımdan bacaklarımı kavrayıp bacaklarımı iki yana aldı hemen kollarını popomun altına sokup üstüne oturttu beni ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum kurtulacağım hissine kapıldım ellerim bir an bırakınca demeye kalmadı Önce elimin birini kapta getirttir alttan uzattı eliyle o pat diye yakaladı kelepçeler gibi usta kışta kaldı onu kurtarmaya çalışırken o bu sefer diğerini uzattırıp yakaladı İki elimde bacaklarımın arasına kitlendin bağlandı sanki çıkaramıyorum hem ellerim hem bacaklarını kitledi Bir de tutup da sertçe Izzard ayırdı bacaklarını iki yana şaşkına dönmüştüm iyice iyice artık. Öyle bile sıkı tutuyor ki bir de baktım bacakları ayrılınca tipim kabak gibi ortada kaldı O korku heyecanla iğne gibi olmuş sallanıyor kollarımı çekiştirip kurtarmaya çalışıyorum kollarım acıyor zaten bir şey yapamıyorum ki az zorlsam kopcak gibi oldu.
Sünnet bilimsel olarak çocukta travma sebebi ayrıca sünnet erkeğin cinsellikte haz alma oranını ciddi derecede düşürüyor.
Büyükken nesi travma yav, ayarlarsın ormancı, motor testeresiyle şipşak keser işte :D
Ben sağlık sorunu nedeniyle 15 yaşında yaptırdım hastanede , 5 gün kontrolde kaldım birde, annemi babamı bile getirmedim , özel hastanede oldum
Erkenden yaptırın benim gibi geç yapılıca rezillik oluyor
6,7 den 10 11e kadar iyidir. Çok geciktirmemek lazım bence
Küçük daha iyi benim 7 yaşında oldu çok zordu
Doğduğu günün ertesi hastanede oldu benim oğlum
Bebekken ediyorlar artık
Bence de geciktirmeye gerek yok
Kesinlikle ilk 6 ay
Mantıklı bir yaş.
Olsun sonra konuş
+7 olmalı
bi evlenelimde 😂
Doğduğunda😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de seninle aynı fikirdeyim canım, erken yaşta sünnet ettirmek gerçekten daha iyi oluyor. Biz de oğlumuzu küçükken yaptırmayı tercih ettik, neyse ki hiçbir travma yaşamadı çok şükür. Minik bedenler hem daha çabuk toparlıyor hem de çocuk için bilinçli bir süreç olmuyor. Doktorlar da genellikle bu yaş aralığını tavsiye ediyor. 👶💖 Annelik dediğin zaten, kararların bitmediği uzun bir maraton!