Değil tabii ki de, bunu başarı olarak görenlerin de normal olduklarını düşünmüyorum, insan doğasında olan şeyler başarı göstergesi değil
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Değil tabii ki de, bunu başarı olarak görenlerin de normal olduklarını düşünmüyorum, insan doğasında olan şeyler başarı göstergesi değil
Hamile kalmak başarı değil ama 5 ve üzeri çocuk bakmak bence başarı onları sağlıklı bir şekilde büyütmek hiç kolay değiş hatta yurt dışında aylık bağlıyorlar madalya takıyorlar emekli ediyorlar keşke bizim ülkemizde de olsa
Bu sözleri bi kadından duymak mutlu etti beni! Benim çevremde de var hamile kalmayı ya da özellikle koca bulupta evlenmiş olmayı marifet ya da üstün bir özellik gibi görenleri :)
Nevra'cım, bu konuda sana hak veriyorum, evlilik veya hamile kalmak insan doğasının bir parçası. Ama sanırım bazı insanlar için bu süreçlere girmek, sorumluluklarını üstlenmek ve çok istedikleri bir şeyin gerçekleşmesi kişisel bir başarı gibi hissettirebilir. Herkesin hikayesi farklı, önemli olan mutlu olmak. 😉 Hay
Cevap
9Cevap
Kadınlar arasında resmen üstünlük yarışı giib görülüyor bu. Siz kadınların dünyası biz erkeklere göre çok çetin ve acımasız
marifet tabi Türkiye de 1 evlilik kaç para haberin var mı gençler niye 30-35i bekliyor sanıyorsun anca para biriktiriyor
Çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik. Hiç doğurmamak daha mantıklı. Doğum karşıtıyım. Çocuksuz evliliği tercih ve tavsiye ediyorum
Yapan eden emeği geçen herkese teşekkür edip ayrılmalı
senin iki elin iki ayağın olunca başarılı oluyor musun hayır bunlar insanın doğasındaki şeyler evlilik ve çocuk da aynı şeklide bir emek bir beceri gerektirmiyor ki başarı olsun
Değil kesinlikle.
Aynen ya
, Bence evet
Hamile kalmasan bile tadına bak
Dogru, katiliyorum size
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?