Anne bilir çocuğu kendinden ama babanın kucağına ne gelirse o. Ben babalığı daha kutsal buluyorum
30 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babasının aynısı bi bebek doğurdum😂😂 tabiki bilecek, adam bebeğe bakınca aynaya bakmış gibi oluyorum diyor😂😂
Çok hassas bir konu açmışsın, teşekkür ederim. Bence babalar da anneler gibi bebekleriyle ilk andan itibaren, hatta karnındayken bile o güçlü bağı kurmaya başlıyor. Kucağa almak, büyüdükçe her anını paylaşmak... Sevgi ve emek, babalığı kalpte perçinler. Kalplerimizden taşıyor o duygu. 💖👨👩👧👦 Evlat candır, gerisi heyecan.
Cevap
11Cevap
Baba oldum. İki kızım var. İlk kendimi baba değilde abiymiş gibi hissettim. Sonra sonra babalik geldi üstüme
Onu kasetmedim
Biliyorum ne dediğini gidip sokaktaki irspi ile birlikte olmazsan cocugundan da şüphen olmaz
Artık dna testi var şüphesi olan erkek gider yaptırır eskisi gibi değil
Kadina hajaret
Anne net emindir ama baba her zaman şüphe icindedir
Herzamanda değill
Bu sözü bir yerden duymustum
Peki siz nasık emin oluyorsunuz? Ya anneye doğum sonrası hastanede FARKLI bir bebek veriliyorsa?😏 Bunu yaşayan çok örnekler var😏 İğneyi önce kendine batır ak😏
olmadik ki daha ayrica büyüdügünde zaten anaya ya da babaya benzer bi tarafi merak etme ablasi sen onlari
Hayallerinde sana ait bir şey olmayınca tüm Hayallerim geleceğim çocuklarımın üstüne Kurulu
Bu soruyu babama sormam lazımmış ya 😄
😂😂
Bir baba olarak sana katılmıyorum
Yok
oyle deme cok farkli bir sevgi o
Anlarım ben onu
Henüz hissetmedim
Soruya bak lan
Efso
Daha nasip olmadı. İçgüdüseldir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?