Sadece dini nikah kıyıp yakışıklı bir erkekten çocuk yapsak o adam babalık davası açar mı?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece dini nikah kıyıp yakışıklı bir erkekten çocuk yapsak o adam babalık davası açar mı?
Cevap
7Cevap
Bunu kimse bilemez, en sorumsuz biri olarak görünse bile, zaman içinde düşüncesi değişebilir
Damızlık olarak kullanılmayı kimse istemezki ama
Ben dava etmem. :) İki tane yakışıklının babasıyım ayrıca. Genlerim çok şahane bence.
Karın mantıklı yatırım yapmış aferin ona.
Eski... :)
Eski karın yani. Bak şimdi daha bir saygı duydum kadına. Düşünsene maymun gibi bir adamdan çocuk yapıp sonra terkedilseydi ölü yatırım yapmış olacaktı. Ama iki tane yakışıklı adamın annesi oldu. Sırtı yere gelmez artık.
Bu iyiliğimi de unutmasın
Senin amacın zaten döllerini saçmak. İyilik yaptığın bir durum yok.
Gayet de var, kendisinin tipini görsen anlardın.
Erkekler için önemli olan ne kadar çok kadınla birlikte oldukları. Kadının tipi değil. Hayatındaki tek kadın o değildir zaten. Bir sürü güzel kadınla olmuşsundur ama ya maddi durumu çok iyidir diye ya da sadık olur diye onunla evlenmişsindir.
Sadık olan taraf benim bu hikayedeki. Ayrıca ön yargılarınızın böyle olması herkesin öyle olduğu anlamına gelmiyor neyse ki.
Kadın mı seni aldattı yok artık
Niye boşandım yoksa?
Niye aldattı ya?
Kendisine sormak lazım. Benim için konu kapanmıştır.
boş ver başka kadınlardan yeni çocuklar yaparsın ölene kadar üreme şansın var. O da ne hali varsa görsün
Ben çeşitlilikten hoşlanmıyorum.
Niye
Ne demek niye? Hoşlanmıyorum... Yaşıma rağmen hayatıma giren kadın sayısı bellidir ve bir elin parmaklarını geçmez.
Vay anasını. Vitaminsiz hemcinslerin ise genelde senin gibi adamların daldan dala atladığını iddia ediyor
Ben hazzetmem öyle şeylerden. Uzun ilişki insanıyım. Olmuşken düzgün olmalı. Yoksa yalnızlıkla ilgili bir sıkıntım yok.
Ama çocuk babadan mahrum olacak
🤣ıyımısın sen yoksa menenjit falan mı geçir din
Gayet iyiyim hacı
Böyle soru mu olur soruyu bırdaha oku hayatını nedıye mahvedecek kolaymı sanıyor sun bı çocukla yaşamak dul kalmak basıt gelıyor sıze
Benim yanımda aslan gibi bir oğlum olduktan sonra bunlar dert olmaz merak etme
Benim de oğlum var beraber yasıyoruz ve inan bazen için den çıkılmaz şeyler olabiliyor öyle kolay degıl sıgamaz sın bır yere anladın
Benim iyi bir mesleğim ve eğitimli bir çevrem var. Refah seviyem iyi olduktan sonra gerisi önemli değil. Senin anlattığın şeyler varoş kesimin sorunları.
Para herseyı çözüyor yanı öyle San şu an bekar son hayat kolay sanıyor sun sorumluluk almak başka bı olay ne sanıyor sun sen bı insanı dünyaya getırecek sın sonrada babasız bırakacak sın ya da anasız kafana göre min yaşanıyor hayat bu ne boyle
Maymun gibi bir adamla evlenip üstüne bir de sorumsuz çıkmasından iyidir. Günün sonunda en azından elimde yakışıklı bir çocuk olur maymun gibi bir çocuk değil.
Maymun biriyle evlen me hem insan lara bukadar ukala hıtam lar yapamaz sın sende düzgün bırıyle evlen evlilik de huy önemlı gel sor benı eşine ölene kadar nasıl davranır dı dıye benı parmak lâ gösterır ler son nefesıne kadar gönlünü hoş tuttum son sözü allah senden razı olsun benı kımseye muhtaç etmedın oldu anladın mı hayatınıza bırını alır ken allah korkusu kul sevgısı peygamber efendımızın dedıgı gıbı eşlerinize güzel davranın dıyen bunu yapan insan larla evlenın yakısık lı parası var deyıp gıdıl mez güzellik gönül dedır
Karakteri olan yakışıklılığı parası varken de karakterli olabilir. Yok olamıyorsa o zaman kendimizi avutmanın da mantığı yok.
Zorla bakalım şansını çogu kız bu dert ten yandı sen yanma hayaller Paris gerçekler nevızade 😉
acamaz
Açar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle hassas konularda her zaman çocuğun menfaatini düşünmek önemli. Yasal süreçler, hem annenin hem de babanın sorumluluklarını belirlemek adına var. Bu yüzden konunun hukuki boyutlarını araştırman, hem kendin hem de olası bir çocuk için en doğrusu olacaktır. Unutma, annelik planlama, babalık ise bazen planları bo