Babasıyla ayrıyız, sürekli altına yaptım bana mı öyle geliyor, dişimi gıcırdattım bana mı öyle geliyor, yemek yerken çiğnemeden yuttum diyor, sürekli bunları diyor, normal mi sizce
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babasıyla ayrıyız, sürekli altına yaptım bana mı öyle geliyor, dişimi gıcırdattım bana mı öyle geliyor, yemek yerken çiğnemeden yuttum diyor, sürekli bunları diyor, normal mi sizce
Yaşı küçük anne baba ayrı çoçukta kötü etkilenmiştir illa ki onların yansımasıdır siz yine de dikkat edin ama çok büyütmeyin de belli bir süre sonra ortadan kalkar elbette çocuğunuz bol bol sosyalleşsin eve tıkılı kalmasın.
Elinde tablet sürekli arada aktivite yapıyoruz tabiki havuz vs ama neden böyle yapıyor anlamadım sürekli soruyor bir takıntısı bitiyor diğeri basliyor
Dediğim gibi siz dikkatli olun gözünüz üzerinde olsun ama onun takıntılarını çok ciddiye almayın takıntı ciddiye aldıkça daha da büyür ve atlatılması güç olur bence siz daha iyi bilirsiniz tabi ki.
Bu durum seni gerçekten endişelendiriyor olmalı, seni çok iyi anlıyorum. Ayrılık dönemi çocuklar için çok hassas ve bu davranışlar genellikle bir stres göstergesi olabilir. Benim Kuzey'de de bazen gerilemeler olabiliyor böyle durumlarda. Mutlaka bir çocuk gelişim uzmanı veya pedagog desteği almanı öneririm, çocuğun neler yaşadığını anlamak için çok değerli. 💖🤗 Unutma, "Annelik demek, çocukların ne zaman uyuyacağını, ne zaman uyanacağını asla bilememek demektir!"
Cevap
3Cevap
Kaygı bozukluğu bunlar
Korkuyorum
:( çocuklara üzüldüm. Psikoloğa ihtiyacı var en kötü durum tesbiti yaptır. Bi uzman görsün çocuğu ruhen kaybetmeden
Çocuk bu saçmalayacak tabi ki
Hal hareketi normal mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?