Aynı evin içinde evlilik değil dinî nikâhlı evlilik olacak ve çocuk anneye ihtiyacı olduğu yaşta annesinde kalacak babasına ihtiyacı olduğu yaşta babasında kalacak. Kısacası çocuğun üstün menfaatine göre hareket edilecek.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Mantık fena değil gidişat kötü, çocuk her yaşta hem anneye hem babaya ihtiyaç duyacak belki büyüdükçe bu ihtiyaç biraz daha azalacak ama her türlü ihtiyacı olacak
Çocuk ilk aileden şekillenir ailede ne görüyorsa ne öğreniyorsa onu uygular
Anne babanın arasında sevgi olmadığını gören çocuk sevgi ne bilmez, anne baba ayrı yaşıyorsa aile ortamı sıcaklığını asla tadamaz
Şu anda evliyim ve 2 oğlum var, anneleri bir gün boşanmak istediğim birisi ama aynı zaman da çokta çocuk istiyorum
Elbette aile birliği olsun daimî evlilik olsun isterim ama şu anda durumum bu
Çocuklar kaç yaşında ve boşanıp tekrar mı evlilik düşünüyorsun anlamadım?
Biri 4 biri 1 yaşinda. Velayeti verse hemen boşanırım o da kendin de kalsınlar istiyor ben de kendim de kalsınlar istiyorum. En azından evlerimiz uzak olmasın onu ayarlamaya çalışıyorum. Evet elbette ben ömürlük (sonu boşanma olmayacak) bir evlilik yapmak isterim bunun için de şartların tamam olması gerekiyor. Sen ne durumdasın?
Ya daha çok küçükler... Kız mı erkekler mi
Seçim yapması zor bir durum boşansanız annesiniz büyümek zorunda kalacaklar boşanmazsanız sevgi olmayan bir evde..
Bence boşanmak daha doğru bir karar olur ama tabii ki siz bilirsiniz, insan seçimleri iyi yapmalı heleki evlilik gibi bir konuda
Bana gelecek olursak beni pas geçin.
İkisi de erkek dedim. Annesiz demeyelim de annesi ile farklı yerler de diyelim. Aklı başıjda ve vicdanlı kimse sebepsiz boşanmak istemez ve Seni neden pas geçeyim ki sen de bir cansın dertleşmek isterim.
Şartlar tamam olduğunda boşanacağım zaten, kararımı vermişim kimse etkileyemez başka bir kadın için boşanmayacağım yani bu karaktersiz ve vicdansız erkeklerin işidir ben öyle değilim elhamdülillah
Anladım sizi soru başlığından kaynaklı boşanıp evlenecek biri arıyorsunuz gibi durmuş
Buradan öyle bir arkadaş vardı boşansa benimle evlenecekti ama bir türlü boşanamadı kocasından güya kesin boşanacaktı. Güven vermeyen insanlarla yol yürünmüyor.
Yok be nereden öyle anladın
Hiç de o tarz bir his yok soru da :)
Çocuk için mantık evliliği "yapmak isteyen var mı?"
O benden olacak çocuk için olan soru. Tabii evleneceğim seveceğim kadının başkasından çocuğu varsa da benim manevî evladım olur. Sen ne durumdasın?
Bekar, çocuksuz, mutlu
🤲, 🤷♂️,😃... İnşaallah gönlünce hayırlı olsun ama huzurlu yuva kurmak anne olmak istiyorsun anladım yani ☺
Yo istemiyorum evlilik uzak olsun benden, çocuk olabilir ama çocuk için evlilik yapmam
Evlilik derken daimî evlilik, muta nikahı şeklinde iki çeşit benim zihniyetim de. Sana çok saygı duyuyorum insan gibi ve bağnazlık etmeden ön yargısız art niyetsiz şekilde yaklaştın. Bunlar konuşulur elbette bir insan için anne baba olmak çok güzel ve değerli bir duygu ✨🤲✨
Meselâ daimî nikâh (bildiğimiz standart evlilik) değil de anlaşmaya dayalı muta nikahlı evlilik yapsan ailen olumlu karşılar mı ya da tam bağımsız biri misin bilmiyorum hayatını sadece sen mi karar vereceksin buna? (Yetişkin biri için tek ve hür şekilde karar vermesi daha iyidir özünde)
Bunu isteyecek enayi kadın olduğunu düşünmüyorum
O zaman yazma arkadaş
Enayi olan sensin saygısız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çocukların dünyasında sevgi ve sıcak bir aile ortamı her şeyden önemli. Onların en temel ihtiyacı, anne ve babanın birbiriyle ve onlarla kurduğu sağlam duygusal bağ. Mantık evliliğiyle bu bağı yakalamak zor olabilir, çocuklar her yaşta istikrara ve sevgiye doymalı. 🥰 Çocuk büyütmek karşılıklı fedakarlık ve sonsuz sevgi demek. Bir anne kolay yetişmiyor, bir baba da öyle! 😉