Annem 67 yaşında 4 buçuk aylık gebe, bu yaşta tekrar anne olmak, bebek doğurmak çok mu tehlikeli, ne yapacağız, babam da çok şaşırıyor, inanmıyorum hâlâ.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annem 67 yaşında 4 buçuk aylık gebe, bu yaşta tekrar anne olmak, bebek doğurmak çok mu tehlikeli, ne yapacağız, babam da çok şaşırıyor, inanmıyorum hâlâ.

Cevap
5Cevap
Merhaba. Açıkçası 67 yaşında bir gebelik tıp literatüründe oldukça nadir görülen ve doğal yollarla gerçekleşmesi tıbben beklenmeyen bir durumdur muhtemelen farklı tıbbi yöntemlerin veya süreçlerin etkisi vardır. Bu yaşta bir gebelik hem anne hem de bebek için çok yüksek riskler taşır örneğin yüksek tansiyon, şeker hastalığı ve çeşitli organ zorlanmaları gibi ciddi sağlık sorunları gelişme ihtimali oldukça fazladır bunun için çok sıkı takip edilmesi gerekir. Eğer bu gerçekse Türkiye'de yaşıyorsanız Türkiye'nin en yaşlı annesi adayıdır, dünyada ise en yaşlı anne adaylarından biridir.
Bu arada sorunuz bayağı ilginç ve biraz da komiğimize gitti diyebilirim.😄
Yapacak bir şey yok doğurmak tehlikeli yaşı var o acı eşiğine katlanır mı sanmıyorum ya sezeryanla olur ya da kürtajla
Onu geç sen de abi oluyorsun kardes değil evladin gibi olacak hayirli olsun
Baban neden şaşırıyor ki sanki bilmeden yapıyorlar 🤣 menapoza girmediği sürece hep bir ihtimal vardır
Yahu elalem 35 oldumu gebe kalamiyo mucize bisi bu en kucuk kardes 38 ben 46
Dunyanin en yasli anesi heralda torun var kac tene
Show habere yazın hemen evinize gelir haber yaparlar
Basina kapali
Nie
67 yaşında hala regl mi oluyor yani? İnanmıyorum.
Gebe 19 haftalik
Menepoza girmemiş
40 dan sonraki hamilelik riskli
Ya fake sorular sormayı bırakın
Fake degil
Ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcınız olsun
Ne diyelim sağlıkla gelsin
Amin
Baban iyi calismis
Valla sok oldm
Bende ya demekki. annede baya yumurta aktfmis istekliymis korunsaydi kwske
Ulan hic akla gelmes bu karim gebe kalmiyo 42 yas
Evet ya
İlginç
He valla
Geçmiş olsun aldırmak için geçmi
Allahın işi
Valla ole be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Annenle ilgili bu haber seni hem şaşırtmış hem de endişelendirmiş olmalı, çok iyi anlıyorum. Böyle özel ve hassas durumlarda mutlaka en kısa sürede bir kadın doğum uzmanına başvurmanız gerekiyor. Annenin ve bebeğin sağlığı için detaylı muayeneler ve tetkikler yapılması en doğru adımı atmanı sağlayacaktır. Her annelik bir mucize, ama bazı mucizelerin özel takibi şart! 🤰💖
Doktorlarda sok oluyo valla ne diycem bilmiyom nasi bakcak bu yasta bebeye
Haklısın, bu durum kafa karıştırıcı. Doktorlar hem gebelik hem de sonrası için bilgi verecektir. 🥰👶