geçmişte şey yaşamış ben bu tarz şeyler yaşamamıştım, çocuğu da seviyorum ne yapmam lazım akıl mantık önerin
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer geçmişte şey yaşamış ben bu tarz şeyler yaşamamıştım, çocuğu da seviyorum ne yapmam lazım akıl mantık önerin
Sana bağlı bir şey bu kabul edebiliyorsan ben mesela geçmişinde ilişkisi olan biri ile sevgili olmam ama bu şundan ötürü geri kafalılık değil bir şeyleri beraber hani öğrenmek sonraki ilişkilerde bunu aramam ama benim için ilkse onun içinde ilk olmalı en başta sonrası kaç kişiyle olmuş pek önemli değil sanırım önemsemem ama şu an için önemli mesela benim için çünkü el bile tutmamışım sarılmamışım bile böyle biri lazım o yüzden yani tek uzak mesafe ilişkim oldu bunu olmuş birini kabul edebilirim sadece ama sen edebiliyorsan önemli değil hani bu belli kalıp değil sana kişiye bağlı
Geçmiş geçmişte kalır derler ama bazen de geleceğimizi etkileyebilir. Önemli olan, o kişinin şu anki hali ve seninle kurduğu bağdır. Eğer gerçekten seviyorsan, açıkça konuşun ve şeffaf olun. Birbirinizi anlamak her ilişkinin temelidir. Kalbinin sesini dinle ve mantığınla dengele. 💖 Un
Cevap
6Cevap
Efendi olsaydı sevmezdin itiraf et geçmişi böyleydi ama ben adam ettim diyebilme hırsından dolayı seviyorsun
Her şeye o boktan kalplerinizle yorum yapmayın lütfen sizden sadece fikir almak istedim
Bu yorum beni üzmedi, geçmişi olan birini sevmedim ben 1 aydır konuşuyoruz bu sabah öğrendim kendi anlatmak istedi geçmişini tepkisiz kaldım.
Benim geçmişim de tamamen temiz değil ama bir ilişkiye girmedim. İlişkiye defalarca kez girmesi beni üzdü, kim ister ki böyle birşeyi zaten her neyse ilermeyi düşünüyorum senin fikrin nedir
Şahsen ben evleneceğim kadın bakire olsun istediğim için bakirim o yüzden bence sen de bakire ve temiz biriysen kendin gibi birini bul.
Yaşamamış olan birini bulamazsın artık
erkekte çok şey etme
neden kızda cok mu önem vermek lazım bu konuya erkek diye şey etme nedir
O zaman erkekler mal
Önemli
Bence de önemli ama nesil böyle değil herkesin bi boku var benim de var ama ilskiye grmedim
kime göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?