Diyelim, çocuğu olan biriyle evlendiniz, çocuğuna bakar mısınız?
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diyelim, çocuğu olan biriyle evlendiniz, çocuğuna bakar mısınız?
Evet bakardım üvey babası olurdum.
Ancak çocuksuz evliliği tercih ve tavsiye ediyorum. En huzurlu evlilik çocuksuz evlilik. Dolayısıyla çocuğu olan kadın ile pek evlenmek istemezdim. Bu dünyadaki en büyük zenginlik çocuksuzluk. Doğum karşıtıyım.
Elbette bakarım canım. Bir çocuğun hayatına giriyorsan onu sevgiyle sarmalamak senin de sorumluluğun haline gelir. Kendi çocuklarınla kurduğun o özel bağı zamanla üvey çocuğunla da kurabilirsin. 💖 Önemli olan sevgiyle yaklaşmak ve onun hayatına gönüllü olmak. Çocuk kalbi her şeye açık yeter ki ona sevgiyle dokun. 👩👧👦 Unutma, annelik sabır ve bol sevgi ister, gerisi zaten hallolur! 😉
Cevap
12Cevap
Böyle bir duruma hazır değilseniz evlenmeyi. Sonucta hayat arkadaşı olacaksınız. Mutlu olmak için onun cocugunada anne abab olmalisiniz. belki yeni bir cocuk olacak onlarda kardeş..
Kendi çocuğum gibi değil de bir abla gibi yaklaşırım, sonuçta annesi ben değilim yani niye kadının yerini almaya çalışayım ki
çocuğu olan biriyle evlenmem.. evlendim diyelim, bakardım herhalde. çocuksa şefkat beslerim her türlü
Tabiki evimizin huzuru eahati mutluluğu için kan bağı olmasada onun çocuğunu wyirmamaliyiz
Çocuğun annesi varsa ablalık yapılır, vefat etmişse annelik yapılır
evlendiysem tabi ki evet
Adamı sevdiysem çocuğunu da severim.
Zor iş
Evet bakardim
Başkasının kazandığına ben niye bakayim
Bakarim tabi
Kaç yaşında çocuk
Yok be
Zor o işler
İnsan jendi çocuguna fayanamıyor bazen
Zor o işler