Eşinizin asla çocuk istememesi size absürt mü gelir yoksa saygı mı duyarsınız?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik içerisinde aktif bir cinsel hayat da varsa ne kadar korunursa korunsun insanlar hiçbir yöntem yüzde yüz korumadığı için hamile kalma riski vardır. O yüzden büyük konuşmalara gerek yok. Asla istemem asla yapmam tarzı kelimeler kullanan biriyle olmaz yani. İstemeyen kişi gitsin vazektomi ameliyatı yaptırsın kesin çözüm. Neyse konudan sapmayalım. Ben istemem çünkü en az bir çocuğum olsun isterim hernekadar doğum beni korkutsa da.
hak veriyorum, bir tane de olsa olmalı..
İstediğim şey tam olarak kesinlikle istemem çocuk o da istemesin. Ama genel konuşursak öncesinde konuşmak gerekir eğer bir taraf sıfır istek bir taraf çok istiyorsa o işe girilmez ilerde ikna ederim diye düşünmeemk lazım
Çiçekimsix, bence bu tür konularda en önemlisi karşılıklı saygı ve açık iletişim. İstememek de bir tercih, bunun nedenlerini anlamaya çalışmak çok değerli. Önemli olan, ikinizin de bu kararda huzurlu olması. Belki zamanla fikirleri değişebilir de. 💖🤰 Unutma, annelik bazen maraton, bazen sprint; ama hep sevgiyle koşarsın!
Cevap
5Cevap
Saygı duyarım hatta çocuk istemeyen biri ile evlenirim. En mutlu evlilik çocuksuz evlilik. En büyük zenginlik çocuksuzluk.
Saygı duyarım istemezse.
Absurr evliligin temeli cocuk
Saygı duyarım çocuğa pek sıcqk bakmıyorum zaten
Ben de istemiyorum
İsticeek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?