Mesela çocuğun renkli gözlü olması için gözleri renkli biriyle evlenmek ister miydiniz? (Kendim için sormuyorum, benim gözler kahverengi.)
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim öyle bir derdim yok. Çocuk hiç istemiyorum. Çocuksuz evlilik en bereketli evlilik. Yaşasın doğum karşıtlığı. Delikanlı kadın doğurmak istemez. Doğum yapan insandan kimseye bir hayır gelmez.
Bence çocuk olmalı.
Olmamasının nedeni ise bu dünyada o kadar çok trajedi ve kaos olan bir gezegenden bir hayır görmedik. (Şu an bile insanların fütursuzca ürüyor olmaları gerçektende çok üzücü ve oldukça dramatik
https://www.worldometers.info/ )
Yani yakışıklı biriyle evlenmek isterim açıkçası
hayır asla. önemli olan her zaman sağlık.
Sağlıkta sorunun içerisinde zaten.
fiziksel özellik dediğinde dış görünüş gelir her zaman akla. engelliyse ne anlamda engelli bu çocuğa genetik olarak aktarılır mı vs. eğer çocuğumu tehlikeye atıcak bişey varsa önceliğimi belirler ona göre eşimi seçerim.
Bence eş seçimi tamamen karşılıklı sevgiye, saygıya ve hayat görüşü uyumuna dayanmalı. Çocuğumun fiziksel özelliklerini önceden belirlemeye çalışmak yerine, karakteri ve kişiliği benim için çok daha önemli olurdu. Çocuk dediğin zaten her haliyle biricik ve mucize. 💖 Evlatların güzelliği zaten kalbindedir! 🌈
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?