Bu ayki kahverengi pembe lekelenme adet mi hamilelik belirtisi mi, testi tekrar etmeli miyim?

Kızlarım merhabalar umarım iyisinizdir. Ben Mayıs ayında bilmeden bir düşük yaptım. Adetim genel olarak düzenlidir bazen geciktiği oluyor fakat döngüm uzundur. Adet olacağımı birkaç gün öncesinden göğüs ağrımdan anlarım fakat bu ay adetimden 1 hafta öncesinden başlayan lekelenmelerim oldu ve birkaç gün sürdü. Kesilip birkaç saat sonra hatta ertesi günü gelen çoğu zaman kahverengi/pembe ve bir iki kere de kırmızı lekelenmeler oldu ama asla ped doldurmadı. Çoğunlukla sildiğimde gördüm ve ben adet sanıp sökülmesini beklerken de tamamen durdu. Normalde çok ağrılı geçen adetim bu ay çok ağrısız geçti hissettiğim tek şey kasıkta hafif bir ağrı ve göğüs ucunda sızı. Bu lekelenme yaklaşık 6-7 gün sürdü ve bitmeden 3 gün önce test yaptım, negatifti ve bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması çok uzun sürmez. Daha önce başıma hiç böyle bir şey gelmediği için sizin fikirlerinizden ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim. Sizce testi tekrarlamalı mıyım? PCOS ve benzeri bir rahatsızlığım yok çok şükür şimdiden çok teşekkürler 🩷

Bu ayki kahverengi pembe lekelenme adet mi hamilelik belirtisi mi, testi tekrar etmeli miyim?