Gitmekte haklı mıyım?

Bir yıldır evliyim, bu süreçte sürekli çocuk baskısı yedim, eşimin ailesi, kendi ailem, etraftan, aklımda dahi yokken kendimi yetersiz hissettirdiler. Bugün kadın doğuma gittim ve bende bir problem olmadığını söylediler, eşimle beraber infertilite, sanırım tam emin değilim, oraya gitmem gerektiğini söylediler ama gitmek istemiyorum. Artık ayrılmak istiyorum, sebebi sadece toplum baskısı değil, ben eşim için aylarca her türlü lafı yerken eşim benden gizli OnlyFans sayfalarının reçetesini tutuyormuş, gizli dosyalarından. Bunu beş ay önce Google geçmişinde fark ettiğimde suçu kardeşine atıp beni bir güzel manipüle etti, daha sonraki günlerde bu bende hep şüphe kaldı, geceleri beni hep yalnız bırakıp kahvede geç saatlere kadar takılıyor, bunu da es geçmeyeyim işte. O şüphe en son randevu öncesi telefondaki gizli dosyayı açmayı başarınca yerine oturdu, o kadar soğudum ki "seni seviyorum" demek bile bana zor geliyor. Bunun hesabını sordum ama sinirden gülerek, o da hiç duymamış gibi etrafımda dört dönüyor. Değer mi sizce, bırakıp gitsem ben mi suçlu olurum?

Gitmekte haklı mıyım?