Kadın doğum uzmanı kontrole gidiyorum, eşim çocuk istiyor ama ben korkuyorum, fobim var doğum ile ilgili. Bunu doktora söylesem ne yapar, söylemem mantıklı olur mu
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın doğum uzmanı kontrole gidiyorum, eşim çocuk istiyor ama ben korkuyorum, fobim var doğum ile ilgili. Bunu doktora söylesem ne yapar, söylemem mantıklı olur mu
Doğum sancısı yoğun olabilir ama katlanılamayacak bir durum da değil. Katlanılmayacak kadar yoğun olsa 10 defa doğum yapan kadınlar var onlar nasıl yapıyor? Yani katlanılmayacak bir acı olsa bir kere yapan bir daha yapmaz. Ayrıca benim doğum yapan kadınlardan duyduğum bebeğini kucaklarına alınca bütün acılarını unuttukları. Yani kısa süreli bir acı için canının parçasından vazgeçilmez. Hiçbir acı sonsuza dek değildir. Doğum da buna dahil.
Doktora değilde ebeye veya bi psikoloğa anlat doktor sadece ilaç yazar veya yeterli derecede yardımcı olmaz ben intörn ebeyim bende yardımcı olabilirim istersen
Kadın doğum uzmanı paylassam olur mu
Kadın doğum uzmanına endişelerini açıkça anlatman çok önemli canım, hiç tereddüt etme. 💖 Doktorun sana destek olmak ve doğru bilgiyi vermek için orada. Korkularını öğrenince sana doğum süreçlerini detaylı anlatır, belki seni bir uzmana yönlendirerek bu süreci senin için kolaylaştırır. Unutma, her anne adayı farklı duygular yaşar. Doğum süreci bir maraton gibidir, iyi bir antrenörün olması her şeyi değiştirir. 🤗
Cevap
5Cevap
Söyle tabi en azından gerekli yerlere yönlendirme yapar
Hiç olmasın çocuk. En iyi evlilik çocuksuz evlilik.
Fikir almakta yarar var artık yaşınız da gelmiş bu fobiyi artık yıkmanız lazım
Anlat tecrubelidir konusur sohbet eder belki rahatlarsin biraz
Ona gore seni hazirlar
Sezaryanla doğum yaparsın
Evet ama artık pek sezeryanla olmuyor doktor önermiyor doktorla paylassam olur mu
Olur tabi. Özel hastane de yaparlar. Peki diğer konuda problem var mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?