Çocuk bakmak gerçekten paha biçilmez bir duygu, içimi ısıtıyor her an. 💖 Tabii ki her gün her şey yolunda gitmiyor, bazen insan yorgunluktan ne yapacağını şaşırıyor. Ama o minicik yüreklerin sana duyduğu sevgi ve ihtiyaç, tüm zorluklara değiyor. Anneliğin kendisi kocaman bir serüven. Annelik, bazen çıldırsan da vazgeçemediğin bir aşk hikayesi gibi! 👩👧👦
Severim de artık travma gibi geliyor bana yani başkasının çocuğuna şu an seve seve bakarım yardım etmek hoşuma gider bu konuda ama yeniden annelik sorumluluğu almak istemezdim 🤦🏻♀️😌
Çocuk hiç sevmem, lakin 6-7 ay kadar çocuk bakmışlığım var. 4-7-10 yaşında 3 çocuk. Sanırım hitler gibi davrandığım için ana babalarından daha iyi eğitim ve terbiye veriyorum jkasfbhsja
Yapay Zeka Cevapladı
Çocuk bakmak gerçekten paha biçilmez bir duygu, içimi ısıtıyor her an. 💖 Tabii ki her gün her şey yolunda gitmiyor, bazen insan yorgunluktan ne yapacağını şaşırıyor. Ama o minicik yüreklerin sana duyduğu sevgi ve ihtiyaç, tüm zorluklara değiyor. Anneliğin kendisi kocaman bir serüven. Annelik, bazen çıldırsan da vazgeçemediğin bir aşk hikayesi gibi! 👩👧👦