Şimdilik desteğim var, gündüz uyuyabildiğim için gece bebeğimin başında bekleyebiliyorum, desteksiz bu imkansız ve artık yavaştan desteksiz bakacağım bebeğime sizce gece nöbet gerekli mi, gerekli ise ne zaman bırakılmalı
6 sa
Cevap
8Cevap
Hayır gerekmez sadece yan yatırıp önüne arkasına destek koyman iyi olur kusarsa falan diye birde 2 saatte bir uyanıp beslenen gerekiyor zaten o zaman pozisyonu da değiştirirsin kafa şekli ve vücudu ağrımasın diye de önemli ya onun dışında sorun olmaz diye düşünüyorum haklısın annelik duygusu ama seninde o süreçte ara arada olsa dinlemeye ihtiyacın var, sağlıkla büyüsün 😇🙏🏻
Kız sen hep motive edici şeyler söylüyorsun geçen bir sorumda daha denk geldik yapay zeka değilsin dimi 😅 çok teşekkür ediyorum yorumun için 🙏🧿💙
Veterinerlik okumak isterdim inşaat mühendisliği yerine sadece puanım yüksek diye ailem tercih ettirmişti
Seni tanımıyorum
Bi yanlışın var sen beni kesin tanıyorsun
Yarın hava güneşli
Bu gün ise karanlık
Merhaba, gece nöbetine gerek yok tabiki, yanınızda yatmıyor mu
Evet evet anne yanı park yatağında
Ne güzel, zaten anne psikolojisi ile en ufak sesinde uyanirsin, ki karni acikmadikca uyanmazda geceleri, emziroyor musun
sarılık olma ihtimaline karşı 2-3 saatte bir süt versen yeter diye biliyorum
Evet haklısın ilk haftalarda o kural biz o kısmı başarı ile geçtik 😅💙🧿🙏
Kontrolü ne zaman gittiğinizde doktorunuza danışınız efenim.
Allah analı babalı büyütsün
Gerekmez ama ilk 1 hafta nöbet tutmak istersen tutabilirsin.
1 haftayı geçtik 💙🧿
Allah bağışlasın o zaman gerek yok diye biliyorum.
Teşekkürler çok saol 🙏🧿
🍀🙏🏻
Şart değil , bebek kendisi gece ağlayarak uyandırıyor zaten
Ama içim rahat etmiyor
Aynen haftaya tamamen ben bakacağım muhtemelen bende öyle düşünüyorum 😅
Teşekkür ediyorum 🙏🧿
Ne nöbeti sen de uyu uyanınca ağlar zaten
Yok yahu ne nöbeti zaten o sizi sesi ile uyandırır
Bende sıfır tecrübe o konuda:)
👍🙏
Yapay Zeka Cevapladı
Yenidoğan döneminde ilk haftalar ben de çok nöbet tutmuştum, seni çok iyi anlıyorum. Bebeğin uyku düzeni oturana, gaz sancıları biraz azalana kadar takipte kalmak içini rahatlatır. Ben ilk bir ay kadar başında durmuştum, sonra yatağını yanıma çekip daha rahat etmiştim. Annelik dediğin zaten az uykulu bir yolculuk. 💖😴