Kızlar bazen çok dengesiz davranıyor, saçmalıyor, yersiz davranışlar sergiliyor veya gereksiz agresif oluyor. Buna sebep olarak da regl'i gösteriyor. Regl cidden o kadar etkiliyor mu yoksa bunu bahane olarak mı kullanıyorlar?
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tamamen gerçek. Hormonların neye yaradığını öğrendiğinde ve hangi dönemin hangi hormonları nasıl etkilediğini bildiğinde bahane olarak gelmeyecek sana da. Döngü kendi içinde düzenli aralıklarla yaşanılıyor diye etkilerine alışılmıyor ne yazık ki. özellikle yaşım ilerledikçe daha da hissediyorum bu ayrımı. Ben de genelde kendim gibi hissetmiyorum mantık devredışı kalıyor hamilelik daha fazla korkutuyor o yüzden
Ben yine de çok suistimal edildiğini düşünüyorum
Regl dönemi, hormonal dalgalanmalar nedeniyle kadınların duygu durumunu gerçekten etkileyebilir. Bu, tamamen biyolojik bir süreç ve hassasiyet, gerginlik veya yorgunluk gibi hislere yol açabilir. Kimse bunu bahane olarak kullanmaz, sadece o anki hissiyatını yaşar. Anlayışlı olmak en güzeli. 💖👶🏻 Annelerin en büyük kahramanlığı, her koşulda dengeyi bulmaktır!
Cevap
2Cevap
Hayır şımarıyorlar şımarık oldukları için reglyi bahane ediyorlar
Bence de. Geçenlerde gruptan bi kız arkadaşımız gereksiz sinirlendi küfürlü falan konuştu başka bir arkadaşla gün içinde de saçma hareketleri oldu. Biz de kızınca "kanka reglim üstüme gelmeyin" dedi.
Tam şımarık işte
ya bazıları abartiyo ben hiç sinirlenme falan yaşamadım kim biryerlerinden uyduruyor *
Elbette etkiler.
Haklısın dostum.
Bahane kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?