Devlet hastanelerinde zorunlu diye biliyorum ama onun dışındaki kliniklerde eş izni zorunlu mu? Evli kadın eşinden habersiz kürtaj yaptırabilir mi?
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Devlet hastanelerinde zorunlu diye biliyorum ama onun dışındaki kliniklerde eş izni zorunlu mu? Evli kadın eşinden habersiz kürtaj yaptırabilir mi?
Zorunlu diye biliyorum imzası gerekir böyle durumlarda izinsiz yaptırırsanız dava açabilir sağlık kuruluşuna boşanmada da kusurlu sayılırsınız yani böyle biliyorum, ama yinede onayının olması daha iyidir bence gizli yapmak ne kadar doğru bilemiyorum tabi ne yaşadığınızı daha iyi bilirsiniz ama olabiliyorsa iznini alın derim 🙏🏻
Merhaba, 2827 sayılı nüfus planlamari hakkında kanun gereği, evli kadınların kürtaj konusunda eşinin imzası da olmak zorunda. Aksi taktirde hem kürtaj yapan sağlık kuruluşu yüksek tazminat davalarıyla karşı karşıya kalır, hem eşin bunu gerekçe göstererek boşanma davasında hak elde eder
Bu çok hassas bir konu, biliyorum. Böyle kişisel ve yasal süreçler için en doğru ve güncel bilgiyi doğrudan bir sağlık kuruluşundan veya bir hukuk danışmanından alman en sağlıklısı olacaktır. Onlar sana mevcut yasal düzenlemeler ve kişisel hakların hakkında en net bilgiyi verebilirler. Önemli kararlarda doğru kaynaktan bilgi almak
Cevap
12Cevap
evet zorunlu eşiniz siz ve o işlemi yapan sağlık kuruluşundan şikakayetçi olabilir.
boşanmada ağır kusur sayılır
Ne sormak istiyorsunuz
Çocuk ondan değil sanırım kaçamak mı oldu
Yasal ama ahlaki değil.
Yaptırabilirsin özelde bas parayı yaptır
Evliyse eş izni gerekiyor
Eşin izine bağlı
Kürtaj yasak değil mi
içne b şalırken düşünmedin mi
onu mu sorduk sana arkadaşım?
tatlı tatlı yemenin acı acı faturası olur böyle sorarsın sonra. eşinden izin almadan özeldede krtj yaptıramazsın. anca 40-50 verip özel lokal klinik yapar. devlet hstanesinde durum farklı, gebelik sağlığını tehdit ediyosa anca sonlandırılır falan filan
Size mesaj ile bişey sorabilir miyim
teşekkür et cevabım için
hayır. buradan sor. başkası sırnaşırsa cvp verme
Teşekkürler en iyi cevap da yapicam. tamam
ben halk dilinde soruluara cvp veririm. kızmıcan🤷
hadi sormayacakmısın, beklemeyeyim mi 😡
burada. Değil özelden sorabilirim ama gizlisi. İşte
sor
açıldım, bir saat bekledim yazmadın 🤷
Hayır
Yasal değil
Ancak kaçak yaptırır