Doğumda gelmediler, şimdi eve gelmek istiyorlar, kabul etmeli miyim? Gelmeme sebepleri yoktu
4 gü
Cevap
15Cevap
Yine de sen bilirsin ama kocanın annesi ister istemez gelecek yani biraz mecbura kalıyorsun
Gelsinler demiştim zaten ama onlar kendi kafalarının dikine gidiyorlar
Günaydın gelsinler onlar yanlış yaptı diye sende yapma
Hiçbir hataları yokmuş gibi yapmaktan bıktım
Hiç mi bir şey demeyeceğim
Utanmaz arsız onlar
Gelseler ne olacaktı.
Zaten ana vatan incik boncuk olmuş, gücün yok...
Doğuma tüm sülalenin gelmesi kadar aptal bir şey yok.
Sülale demedim bacım kaynanama kimse gelmese bile sen bari gel demiştim doğumda gelmedi şimdi gelmek istiyor el gibi
Anan falan gelmedi mi?
İlk hafta bir kişi olunca daha iyi oluyor.
Eğer doğumdan birkaç ay sonra gelseydi sövme hakkın bu arada.
Bebek 2 aylık , doğumda gelin diye kaç kere söyledim onlara , benim annem gelir gelmez onlara ne ki Allah bin kere razı olsun benim ailem tabiki geldi
Böyleyse ayıp olmuş...
Hep bana ayıp olan tabi ne olacak şimdi gelsinler mi sen söyle
Yaa bence gelsinler ama yüzlerine neden gelmediniz diye sor popo gibi ortada kalsınlar.
Anlamazlar ki nato kafa nato mermer
Ah bu kocalar ve kaynanalar az önce birisi de kocası hamileyken çalıştırıyor diyordu şimdi kaynana. Acaba aynı kişi misiniz bilemedim. Nereden buluyorsunuz böyle cahil eğitimsiz insanları
Allah analı babalı büyütsün
Yok ben başka soru sormadım
Amin çok teşekkür ediyorum
Anladım. Peki arayıp sordu mu?
Rica ederim
Aynen aradı mübarek sesini duyduk
Ağzının ucuyla tebrik etmiştir kesin
Of of bıktım artık
Kesinlikle haklısın ama öncelikle sakin ol belki haklı bir sebepleri olabilir.
Abi yok yok cidden
O zaman şimdi o gelmek istiyorum dediği tarihte sen annene git.
Ya öyle yapacağım ben giderim sonra kayınvalidemlere
Evet akıllıca olur.
Doğum yapalı ne kadar süre oldu
Farklı şehirde miydiniz
Farklı şehir evet 2 ay oldu doğum yapalı
Ev mi küçük neden gelmemişler
Oteller mi kapalı bahane ayol
Eşin tepki göstermedi mi
Atsan atılmaz satsan satılmaz herşeyin farkında ne yapsın adam
Sen eşine tepki gösterseydin
Oda farkında her şeyin
Sen toparladın mı kendini
👍
Tek sorun bu kaldıysa ne güzel
Sonucta oglunun cocugu. Gorecek tabi ki.
Doğumda cumhurbaşkanının mı çocuğu idi
Tamam da aranizda ki kisisel problemi bu sekilde intimak alarak bencillik edemessin. O kocanin bilecegi is.
Tamam da aranizda ki kisisel problemi bu sekilde intimak alarak bencillik edemessin. O kocanin bilecegi is.
Aramızda problemi o kişiselleştirip niye gelmemezlik etti? Kaç kere çağırdım doğuma gelin diye
İşi çıkmıştır diyeceğim de o yaştaki bir kadının ne işi olabilir
Tamam o ayip etmis ama bu ikinizin arasinda ki seyi, kocanla senin meyven olan cocugu kullanarak intikama donusturemessin. Olan kocanla sana olur bunu unutma. Kocanla mutlu olmak istiyorsan bazi seyleri sineye cekmek zorundasin. Bu oyle bjr savas ki, kazanirsan kaybedersin. Bunu aklina yaz
@Boneccambalabu sus sen de yangina korukle gitme.
Ben sineye çekmekten bıktım artık insanlık bilmiyorlar sustukça kendilerini haklı sanıyorlar
Hakli sanmalari onlara bisey kazandiriyor mu? Emin ol sen alttan aldikca kocanin gozunde cpk daha buyuyeceksin. Onlar da utanacak yaptiklarina icten ice.
Ya zaten utanıyorlar ama bana faydası yok hiçbir şey olmamış gibi yapmaktan bıktım
Ben diyecegimi dedim dostum. Bu bir erdemdir. Tabi ki kendini ezdirmeyeceksin, sana bisey yaptiklarinda dlyuzlerine karsi tahatsizligini dillendireceksin ama sineye cekermis gibi yapip baska seylerle vurmaya kalkarsan olan kocanla senin arana olur.
O zaman geldiklerinde yüzlerine söyleyeceğim
Evet. Doguma gelmemeniz beni cok kırdı diye belirt. Bunu kavgaya donusturmeden, sikayetini dile getirmelisin. Bence en hayirlisi böyle.
Sende tavrını koy o zaman
Eşim üzülür mü bilemiyorum
Öyle haklısın
6 yıl
Eşim herşeyin farkında ne yapacak ki atsan atılmaz satsan satılmaz ana babası
Tavır yapsa anlamazlar kafaları işleri geldiğine göre çalışıyor
Göster ama duygullarını gızle gösterme
Yaptıkları yanına kar kalsın hiçbir şey olmamış gibi öyle mi
Ne alaka geleceğim çocuğum kimseye güvenerek doğurmadım
okadar değil doğuma eşin yanındaolur
Eşim yanımdaydı zaten
ülkemizde genelde anneler gelir gelin rahat etsin diye kayın valide gelmez çünki üzeirn açılır uygun olmaz kanaman olur görsün istemezsin böyle düşün bu arada tebrikler sağlıklı analı babalı büyüsün
onun #### ..
Fayda etmiyor ama bide sen söv tabi
Yaşlı insanlar mı
Her sene başka yerlere tatile giden emekli insanlar
Büyük ayıp Hadi seni geçtim evlatlarının bu mutlu gününde yanlarında olmaları lazımdı
Zaten eşim adına üzüldüm
Uzak şehirde ler mi
4 saat
Çokta değilmiş ya bence tepki koy
Anlamıyorlar evime gelince desem ayıp mı olur onlara gidince mi desem bilemiyorum
etmelisin babaannesi sonucta görsün
Kadıncağız doğum yaparken babaannesi değil miydi? Gelseymiş? İki destek çıksa geberir miydi?
Geberirdi heralde gereken cevabı yazmışsın bişey dememe gerek yok
Lanet kaynana. Benim kız kardeşim erkek arkadaşına daha şimdiden şırfıntı anana benzemem diye tavrını koyuyor. Yüz vermeyin. Köpek gibi ezilmeyi hak ediyorlar
Annemde çok çekti o…pu babaannemden. Geberdi şimdi. Her fırsatta babama söylüyorum mezardaki ananı s^kiyim diye
Hemde nasıl hak ediyorlar ama eşim üzülür mü diye korkuyorum tek bi
Gebersinler
Aşko erkekler biz gibi değil üzüntüleri 10 dakika merak etme zekaları o kadar ilerlemedi sjejwjflf
Erkeğe anne şefkati gösterirsen sana gelin getirir yani aldatır.
Kavga etmek bir stratejik yönetim biçimidir aksine zeki insanlar eder
Kadınlar aptal çünkü kavga ediyorlar deyip olayı kavga çekmen ekelfkskf ya kadınsın ya da aptal seç birini
Arwen yaşına veriyorum doğru ise yazan. Doğumda bari sen gel diye kaç kere kayınvalidemi çağırdım
İşte o bahsettiğin kadın tipi sorudaki kaynana 😂
Her şeylileri var merakın bu ise elime bişey geçmez diye susayım normal mi karşılayım gelmemelerini
Yo benim kararıma uyar
O yaşta bi kadının ne işi olabilir
Görmesede olur
Garip garip isler
Kabul etme
Eşim üzülür mü acaba
Doğumda neden gelmediler ortada bahane sebep yoksa
Yok sebep bilen yok
Soğudun mu peki
Zaten sıcak değildim onlara
Eşini düşünüyorsan evliliğini düşünüyorsan kabul et o zaman kabul etme dedim ama kabul et
Bıktım hiçbir şey olmamış gibi davranmaktan
Haklısın ama ne yapacaksin kendi mutluluğunu düşün
Gösterme bence
Zaten hak etmiyorlar
Gözünüz aydın bu arada ❤️
Teşekkür ediyorum
Yaşın kaç senin ilk çocuk mu
Evet ilk çocuk
Yolun başındasın sen :) benden öğreneceklerin var. Aklına bişey takılırsa yazabilirsin
normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, doğum gibi özel bir anda yanında olmamaları üzücü olabilir. 😔🍼💖 Böyle bir durumda kendini hazır hissetmen ve sınırlarını belirlemen çok önemli. Yeni annesin, huzurun her şeyden değerli. Onlarla açıkça konuşup hislerini anlatabilir ya da biraz daha zaman isteyebilirsin. Unutma, "Annelik demek, bazen en güzel kahveyi soğuk içmek demektir ama huzur paha biçilmezdir!"