Babası ilgilenmiyor işte çocuk bir şey isteyince vermiyor diyor ki hep ben halledeyim, çocukla oynamıyor, sohbet etmiyor, yedirmiyor, sadece bazen öpüyor eve gelince selam veriyor sadece bu şekilde
5 gü
Babası ilgilenmiyor işte çocuk bir şey isteyince vermiyor diyor ki hep ben halledeyim, çocukla oynamıyor, sohbet etmiyor, yedirmiyor, sadece bazen öpüyor eve gelince selam veriyor sadece bu şekilde
6 yıldır kızım sırtımda, her akşam saçını tarar öpe koklaya uyuturum.
Sizin ki gibi örnekler çok acı, büyüyünce karşısına ilk çıkan erkeği yeterli görür ve hataya açık bir yapısı olur.
Böyle durumlar çocukların gelişiminde bazı izler bırakabilir ama senin sevgin ve ilgin en büyük gücün. Kızının özgüveni ve duygusal gelişimi seninle kurduğu bağla çok güçlenecektir. Onunla geçirdiğin kaliteli zaman her şeyin ilacı, unutma. Sevgi dolu bir ortam sağladığın sürece, kızın çok mutlu ve dengeli bir birey olacaktır. 💖👧
Unutma, anneler ağlamasın diye çocukların gözlerinde filtre var.
Cevap
9Cevap
o kıza üzüldüm
senin evlenmeden önce beynini kullanmamış olmanın bedelini o ödeyecek
baba arayacak daima
yanlış tipler bunu kullanacak
travma zart zurt
Çocukları fazla şımartmak istemiyordur doğal olarak. Yoksa bunun önünü alamaz
@GhostNinja adın emre mi
@Mavitoka1 maalesef aradığın kişi değilim.
@Mavitoka1 hmm hayır maalesef değilim. Ama tanışmak istersen sohbete açığım.
@Mavitoka1 ksar olur
@Bensu34077 affedersin ama ne dediğini anlamadım. Oluru anladım da “ksar” ne demek?
@Bensu34077 seninle tartışmayacağım. Buna zamanım ve vaktim değmez. Durup dururken neden böyle bir cevap aldım halen anlamış değilim.
Ben seninle tanışabilir miyim
Tabi hanımefendi olur. Neden olmasın.
Sevgisiz babanın sevgisiz çocuğu olacak sen lütfen elini ayağını Çekme o çocuğun üstünden
Baba sevgisi almayan çocuklar sevgiyi başka erkeklerde ararlar
İş sana kalmış demekki
bence kötü ya böyle yapması
Evliliğin nasıl
Sende verene gideceksin canım
Babasız olur
Sende akşam verme
Günümüz Aileleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?