Marka adı vermeyeyim ama bir süredir zincir market ürünü olan bebek bezlerinden kullanıyorum kızıma ama aşırı pişik yaptı, sızdırmaya da başladı, değiştireceğim bezi ama ne alsam bilemedim, buradan bir danışayım dedim?
8 gü
Marka adı vermeyeyim ama bir süredir zincir market ürünü olan bebek bezlerinden kullanıyorum kızıma ama aşırı pişik yaptı, sızdırmaya da başladı, değiştireceğim bezi ama ne alsam bilemedim, buradan bir danışayım dedim?
Ya bence zaten adı sanı duyulmadık bez kullanmak zaten saçma direkt işi bu olan markadan almak lazım ki sorun yaşanmasın ben hep molfix kullandım 2 çocuğumada sadece 2 gün memlekette başka marka kullanmak zorunda kaldım onda da kızım pişik oldu çok fena bir daha da molfix ten başka marka kullanmadım
Bu pişik ve sızdırma sorunu annelerin en büyük dertlerinden biri, seni çok iyi anlıyorum. Biz Defne'de uzun süre Prima Premium Care kullandık ve gerçekten çok memnun kalmıştık. Hem bebeğin cildine karşı çok nazikti hem de sızdırma problemi hiç yaşamadık, pişiğe de iyi geliyordu. Küçük bir paket alıp deneyebilirsin. 💖 Anneler savaşçıdır, uykusuz gecelere rağmen dimdik ayakta!
Cevap
6Cevap
Yıllarca Prima külot bez kullandık hiçbir sıkıntısını görmedik biraz pahalıdır ama en iyisi prima'dır
Deneme yanılma yöntemi bir başka markayı dene sonucu gözlemle Evy Baby mesela
Ya bilmediğiniz markaları kullanmayın allah aşkına, yazık çocuklara yok pişik olur yok taşırır bilmem ne sadece ona değil sizede yazık hem maddi hem manevi benim net önerim molfix olur sana hep onu kullandım hiçde bir sorun yaşamadım.
Selam hayatım, bende bir süre kullandım o marka bezleri hiç ama hiç tavsiye etmem hem sızdırıyor hemde dediğin gibi pişik yapıyor şimdi oğluma molfix premium kullanıyorum memnunum kullan memnun kalacağına eminim seninde bebişinde :)
Bilinenden şaşma molfix veya prima
molfix lutrapirima al pamuk özlü olan
Molfix vardı sanki en iyi
Sızdırmayan bir marka bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?