Eşim ve 9 yaşındaki kızım herhangi bir günmüş gibi davranıyorlar, hiç umurlarında değil. Hak edecek hiçbir şey yapmadım hatta devam eden bir tartışmamız dahi olmadı.
İçim içimi yiyor, delirmek üzereyim. Ne yapmalıyım?
Eşim ve 9 yaşındaki kızım herhangi bir günmüş gibi davranıyorlar, hiç umurlarında değil. Hak edecek hiçbir şey yapmadım hatta devam eden bir tartışmamız dahi olmadı.
İçim içimi yiyor, delirmek üzereyim. Ne yapmalıyım?
Dogum günün kutlu olsun kardeşim
eyvallah dostum. sağolasın.
Canım benim, bu çok üzücü bir durum, doğum günün kutlu olsun! 😔 Belki eşinle ve kızınla nazikçe konuşup hislerini onlarla paylaşabilirsin. Bazen biz anneler her şeyi onlardan beklemeden önce kendimiz bir adım atmalıyız. Kendine güzel bir jest yapmaktan çekinme, en önemlisi sensin. 💖 Unutma, "Annelik demek, çayını bile sıcak içememek demektir!"
Anne mi? Ben bir babayım. Sanırım AI algoritman yazan kişinin cinsiyetini algılayamıyor. Bu hayatta eziyet sorun çeken sadece anneler/kadınlar diye eğitilmiş taraflı bir sitenin taraflı algoritması işte.
Bu kadar değil mi? Erkek olunca pek dertlenmeye gerek yok. Rezalet...
Cevap
1Cevap
Erkekler doğum günlerine önem vermezler genelde ama belli ki hatirlasin istiyorsun sizce bugün günlerden neee diye sor
olmaz ki öyle göze sokulmaz ki böyle şeyler. gönlü yoksa zorla doğum günü kutlatamam ki...
bizemi şikayet ediyorsun aileni
soruyu okursan "ne yapmalıyım" diye bitiyor.
sen boş ver git elin ***inde pembe hesaplara yaz. hadi kardşm, sinir bozma şurda.
Bayıl bi de
ne alaka? neyi kastediyosun? açık söylesene merak ettim.
Kendin kutla
geçti zaten olmaz öyle, kendi kendine doğum günü kutlamak manasız. onun anlamı birilerinin seni hatırlaması değil mi...
Ağlama yaa öf
seni çok ağlattılar galiba her serzenişi ağlama sandığına göre...
Alt tarafı doğum gününe zırladığına göre baya kim ağlıyo belli MDLWÖXPAÖW
vikvikvikvikvvik bilmemne BELLİ. kafa oradan ötesine çalışamıyor işte. seni seven kimse olmadığından pek beklentin olmamış hayata dair, anlamamanı anlıyorum.
Benim böyle sal*k şeylere takıntım yok ahahha 🤣 gayet mutlu hayatım var zaten de alt tarafı buna üzülmüşsün ya çok komiğime gitti. Bi de bayıl istersen feriha ahhaha
kesin çok mutlusunudr, o yüzdn buraya gelip nefret kusuyosn. sen hayata çoktan küsmüşsün belli ki, doğumgünü nedir bilmediğinden slk falan yazmışsın. anlayamadığın için kendine aradığın ucuz bi mutlulukla burada başkalarını mutsuz etmeye çalışıyorsun hepsi bu. ama ben tanırım, senin gibi insanlar değişmezse huzuru bulamaz. sadece topluma zarar verir. istersn bayılabilirsn ya da köprüden halatsz bungee jumping dene derim.
🤣🤣🤣 ok aahshxjwkdj
Knk akşamı bekle
akşam da oldu hiç bir hareket yok valla...
Bi dur daha hava kararmadı😂
burada 11'de kararıyor :/
Ora nere
belçikanın kuzeyi
Vay reis güzel yerdesin. Neyse konuya gelelim yani daha önce kutluyorlar mıydı bilmiyorum ama bekleyip gör kutlarlar ya bence
son bir kaç senedir gönülsüz gibi çok umurlarında olmuyordu. bu sene hiç yok
Bilemiyorum artık. İyi ki doğun abi, canını sıkma bizimkiler de kutlamıyor gerçi ben önemsemiyorum o yüzden takmıyorum
teşekkür ederim... ben onlarınkini kutluyorum ama karşılığını görememek içimi kemiriyor. ne yapacağım bilemedim şaşırdım.
Kişiye bağlı biraz bu da duygusal bakmıyorlar demek ne bilim ashfjd
e ama düşünceli olur insan biraz di mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar