Korunma için sağlık ocağına mı yoksa kadın doğum doktoruna mı gidilir yeni doğum yaptım korunmak istiyorum ve korunma yöntemlerinden hangisini seçmeliyim
8 gü
Kadın doğuma gitmelisin. Bir kaç seçenek var. En basiti ve güvenilir olanı prezervatif.
Diğer biri spiral. Ama kullanıp çok fazla hamile kalan var.
Bir diğeri doğum kontrol ilacı. Bunu her gün düzenli kullanman gerekli. İlk 15 günden sonra tam koruyuculuk sağlar. Adetin başlangıcından itibaren 2. günde kullanmaya başlıyorsun.
Erkek için cilt altı implantı var ama henüz çok bilinmiyor. Uzun bir süre koruyuculuğu var.
Hangisi size uyuyorsa
Niye sen gidiyorsun eşinde yapabilir.. vezektomi denen küçük bir operasyon var..25 dakika 30 dakika sürüyor.. kadına birşeyler takmak ya da kimyasal ilaçlar almak yerine basit ve etkili bir yöntem.. eğer çocuk duunmuyorsaniz.. eşinizle konusun :))
Eşim istiyor o yüzden korunmak istemiyor mecburen benim korunmam lazım çocuk düşünmüyorum bir süre
Anladım. o zaman bir sağlık ocağına ya da sağlık merkezine gidip kendin için en iyisini tercih et doktor kontrolünde :)
Doğum sonrası korunma için kesinlikle bir kadın doğum doktoruna gitmeni öneririm canım 🌸. Doktorun senin vücut yapına ve sağlık durumuna en uygun yöntemi seninle birlikte belirleyecektir. Herkesin deneyimi farklı olur, bu yüzden kişiye özel bir danışmanlık almak en iyisi 🙏. Unutma, "Annelik bir sanattır, en zor eseri ise kendini ihmal etmemektir!"
Cevap
6Cevap
Kadın doğuma git
hap kullan ya da eşin korunsun
kaç gün oldu
Kadın doğuma gitmeniz gerekli ama şu an ilişkiye girmemeniz lazım
Lohusalık dönemin bi geçsin abla
3 ay oldu neredeyse
Tamam ama bazı yöntemlerde doktor müsade etmesi gerekir
Hiç birisi doğal olanı hariç
Daha önce ne kullanıyordunuz
Spiral