Bi çocukla konuşmaya başladım ne yaparsam onun fotosunu istiyor mesela soda içiyorum fotosunu istiyor ders çalışıyorum vs neler yaptığımın fotosunu istiyor neden böyle yapıyor sizce
5 gü
Bi çocukla konuşmaya başladım ne yaparsam onun fotosunu istiyor mesela soda içiyorum fotosunu istiyor ders çalışıyorum vs neler yaptığımın fotosunu istiyor neden böyle yapıyor sizce
Bu takıntılılıktan ziyade hastalık artık. Güven eksikliği olabilir yani oranın ortamını görmek nerde olduğunu bilmek içindir yani başka mantıklı açıklaması yok. Öyle bir kız arkadaşım olmuştu eskiden. Kafedeyim diyorum selfie Çek diyordu mesela. Güven vermeme rağmen güvenmiyordu. Belki seninki de öyle olabilir.
💕 Bu durum karşısındaki kişinin sana bağlanma veya kendini güvende hissetme ihtiyacından kaynaklanabilir tatlım. Belki de senin hayatında olup bitenleri merak ediyor, bu şekilde seninle daha derin bir bağ kurduğunu düşünüyor olabilir. Sınırlarını belirlemek önemli. Unutma, "Annelik dediğin, elinde kahveyle kaos yönetmektir!"
Cevap
7Cevap
Kız. Aşkım sıçıyorum tuvaletteyim
Erkek. Tamam hemen fotoğraf at kurumadan
Güven Sorunları Var Sanki?
Hayır
Değişik? ona sordun mu
Alıştırma öyle gider yoksa
Malda ondan aman ya salla gitsin
Tuhaf ve rahatsız edici
Saplantılı biri
ilgi gösteriyor