Çocuk & Ebeveyn 2 sa Sizinkiler de böyle mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Uyumuyor ya, be yaptıysam boş, sürekli oyun oynamak istiyor, gıdıklayayım istiyor Sizinkiler de böyle mi? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 sa Çocuk & Ebeveyn konusunda 559 cevap paylaştı. Uyku düzeninde değişiklik yapmak lazım biraz da ısırmak 😅😍🥰🧿 0 0 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 2 sa Yeğenim öyle maalesef abca telefonu ver anca hadi abur cubur yiyelim oluyor gece 3 4 😅😅 0 4 Yorumla Soran 2 sa Telefon ve televizyon falan izletmiyorum Yorumla Muharrem018 2 sa Biz birlikte kukuli kırmızı balık onları izliyoruz ben uyuyorum abca uyuma kalk diyor bir de sıpa 😅 Yorumla Soran 2 sa Hahahahaha Yorumla Muharrem018 2 sa Canları sağ olsun ya Yorumla
OnnurAkd Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 75% 2 sa Çocuk sıkılıyor kardeş istiyor kardeşi olsa onunla oynar. Bir çocuk daha yapın 🙂 0 18 Yorumla Soran 2 sa Yapacağız Yorumla OnnurAkd 2 sa Üç tane var bende. Üçü de uyudu rahatım 😀 Yorumla Soran 2 sa Masallaj Yorumla OnnurAkd 2 sa Seninki kaç yaşında Yorumla Soran 2 sa 3 yaşında seninkiler Yorumla OnnurAkd 2 sa Maşallah. Benimkiler 9, 6 ve 5 yaşında. Büyüdüler artık rahatladım Yorumla Soran 2 sa Arka arkaya olmuş zor olmadı mı Yorumla OnnurAkd 2 sa Evet son ikisi bizi çok yordu. İkiz gibi büyüdüler 😀 biraz zorladı ama büyüdüler Yorumla Soran 2 sa Güzel Yorumla OnnurAkd 2 sa Sen ne zaman yapacaksın Yorumla Soran 2 sa Esim çok istiyor ama ikimiz de çalışıyoruz falan bakici bakıyor bence anne baba da ilgilenmeli çocuğun gelişim süreci sonuçta 3 yıl sonra olabilir Yorumla OnnurAkd 2 sa bakıcı sizin gibi bakamaz. Çocuk anne babasını yanında ister. 3 yıl çok ama 2 yıl sonra yap 🙂 Yorumla Soran 2 sa Bakacağım Yorumla OnnurAkd 2 sa Ne iş yapıyorsunuz Yorumla Soran 2 sa Esim diş hekimi ben hemsireyim Yorumla OnnurAkd 2 sa İyiymiş. Güzel meslekler Yorumla OnnurAkd 2 sa Nerde yaşıyorsun peki Yorumla OnnurAkd 2 sa burada mısın Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 sa Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı. Sabahlar olmasın diyordur anne hep uyanık kalsın işin zor yaaa 0 0 Yorumla
John-Abruzzi Takip Et Xper 5 Yaş: 34 2 sa Nasık alışırsa öyle gider. Erken uyutmaya çalış yoksa işin zor 0 0 Yorumla
yalnızzaadamm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% 2 sa ben uyuturum onu ıstersen? 0 1 Yorumla Soran 2 sa Annesi babası var teşekkür ederim
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 2 sa Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sorma sabah kadar uyumadigimi biliyorum 😀 0 4 Yorumla Soran 2 sa Hadi ya Yorumla TipSizAdam06 2 sa Valla :/ umarim erkek degildir 😀 Yorumla Soran 2 sa Erkek hahaha Yorumla TipSizAdam06 2 sa Offf tamam neyse sustum 😀😀😀😀😀 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 2 sa oyna yorulsun enerjisini atsın ki uyusun 0 2 Yorumla Soran 2 sa Sabahtandir oynuyoruz Yorumla Olmadıolduramadık 2 sa yeterli olmamış demek ki Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 2 sa Işığı kapa kendi haline bırak sıkılınca uyur 0 2 Yorumla Soran 2 sa Durmuyor ki ama Yorumla cakir2607 2 sa Senin onla ilgineceğini bildiği için durmaz. Sende biraz sabretmelisin durmadığı zaman Yorumla
maviikuşileküçükkız Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 2 sa bebeğimiz olduğunu düşünmen çok hoş 🤭 0 1 Yorumla Soran 2 sa Hahahaha Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 2 sa Çocuk & Ebeveyn konusunda 325 cevap paylaştı. Işığı kapat sarıl yar uyur 0 0 Yorumla
DanyPorteño Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 2 sa Bizimkiler kim ya iki kişiyiz ben ve neyse 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 2 sa Çocuk & Ebeveyn konusunda 358 cevap paylaştı. Oynasana çocukla 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 32 dk Çocuk & Ebeveyn konusunda 439 cevap paylaştı. Bizim yok henüz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 sa Beraberlik mi 0 3 Yorumla Soran 2 sa Nasıl Yorumla Cevap sahibi 2 sa Konu cinsel mi Yorumla Soran 2 sa Hayır çocuğumu attım ne alaka Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 sa Bizimkiler yok 0 2 Yorumla Soran 2 sa Niye yok Yorumla Cevap sahibi 2 sa Çünkü üretecek fabrikaya sahip değilim Yorumla
Seksendördüncü Takip Et Xper 5 Yaş: 28 2 sa Ben mi o 0 2 Yorumla Soran 2 sa Evet Yorumla Seksendördüncü 2 sa Neyle alıyon böyle pürüzsüz Yorumla
190kisami Takip Et Bilge Yaş: 29 2 sa Senin mi 0 6 Yorumla Soran 2 sa Evet Yorumla 190kisami 2 sa Nerden aldın Yorumla Soran 2 sa Çocuğu mu Yorumla 190kisami 2 sa Evet Yorumla Soran 2 sa Marketten Yorumla 190kisami 2 sa Ne kadar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Uyku düzeninde değişiklik yapmak lazım biraz da ısırmak 😅😍🥰🧿
Yeğenim öyle maalesef abca telefonu ver anca hadi abur cubur yiyelim oluyor gece 3 4 😅😅
Telefon ve televizyon falan izletmiyorum
Biz birlikte kukuli kırmızı balık onları izliyoruz ben uyuyorum abca uyuma kalk diyor bir de sıpa 😅
Hahahahaha
Canları sağ olsun ya
Çocuk sıkılıyor kardeş istiyor kardeşi olsa onunla oynar. Bir çocuk daha yapın 🙂
Yapacağız
Üç tane var bende. Üçü de uyudu rahatım 😀
Masallaj
Seninki kaç yaşında
3 yaşında seninkiler
Maşallah. Benimkiler 9, 6 ve 5 yaşında. Büyüdüler artık rahatladım
Arka arkaya olmuş zor olmadı mı
Evet son ikisi bizi çok yordu. İkiz gibi büyüdüler 😀 biraz zorladı ama büyüdüler
Güzel
Sen ne zaman yapacaksın
Esim çok istiyor ama ikimiz de çalışıyoruz falan bakici bakıyor bence anne baba da ilgilenmeli çocuğun gelişim süreci sonuçta 3 yıl sonra olabilir
bakıcı sizin gibi bakamaz. Çocuk anne babasını yanında ister. 3 yıl çok ama 2 yıl sonra yap 🙂
Bakacağım
Ne iş yapıyorsunuz
Esim diş hekimi ben hemsireyim
İyiymiş. Güzel meslekler
Nerde yaşıyorsun peki
burada mısın
Sabahlar olmasın diyordur anne hep uyanık kalsın işin zor yaaa
Bebekler öyledir mızmızlık yapmıyosa şükret 😀
Nasık alışırsa öyle gider. Erken uyutmaya çalış yoksa işin zor
ben uyuturum onu ıstersen?
Annesi babası var teşekkür ederim
Sorma sabah kadar uyumadigimi biliyorum 😀
Hadi ya
Valla :/ umarim erkek degildir 😀
Erkek hahaha
Offf tamam neyse sustum 😀😀😀😀😀
oyna yorulsun enerjisini atsın ki uyusun
Sabahtandir oynuyoruz
yeterli olmamış demek ki
Işığı kapa kendi haline bırak sıkılınca uyur
Durmuyor ki ama
Senin onla ilgineceğini bildiği için durmaz. Sende biraz sabretmelisin durmadığı zaman
bebeğimiz olduğunu düşünmen çok hoş 🤭
Hahahaha
Çok şirin ya maşallah 🥰
Benim kedilerim böyle :D
Işığı kapat sarıl yar uyur
Bizimkiler kim ya iki kişiyiz ben ve neyse
Maşallah ♥️ benim de yeğenim böyle
Uyumaz
Oynasana çocukla
Çok tatlı kdcjjjd
Neden cinsel yaşam etiketinin altında
Bizim yok henüz