Anlaşamadığım çocuk olursa gıdıklıyorum öyle anlaşıyoruz 😌

Anlaşamadığım çocuk olursa gıdıklıyorum öyle anlaşıyoruz 😌
Cevap
9Cevap
Çocuklara bebeklere karşı sevgimi sana şu şekilde anlatabilirim daha doğmamış çocuğum için isim araştırdım bir tane isim buldum ona bunu çocuk arkadaşımla paylaştım benden önce gitti evlendi kendi çocuğuna koydu ismi Şimdi başka bir tane isim buldum Türkiye'de sadece 3 kişi de var Bir tanesi çok yaşlı Birisi bir tanesi de orta yaşlı birisi o kadar çok seviyorum ki doğmamış çocuğuma isim buluyorum
Bende buldum benimkine bfndndnndndm ve kimsede yok 😄
Benimki 2 kişi de var üçüncüsü benim kızımda olacak inşallah🤭🤭
Benim tek 😛
Sen ne kadar uğraştın bu ismi bulabilmek için ve bulduğun isim kız ismi mi erkek ismi mi
İkiside olır yani şey düşündüm brinci çocuğuma Beybi ikincisi Bebito üçüncüsü Bebeğim dördüncüsü olursa onu düşünmedim yeto falan olabilir nasıl ama 😌
Bebito jelibon markadı değil mi ya 🤭🤭
Çocuğumun ismini çalmışlarr 😱
Yuhh ya bu kadarda olmaz daha 2 saniye oldu söyleyeli 🙄
Benimkini çocukluk arkadaşım çaldı ve şu an kendisi Yaklaşık 5 yıldır evli 5 yıldır konuşmuyoruz🤷
Hepsiyle anlaşıyorum ama pek çocuk sevmem. Çocuklar da sanki inadına yapıyor gibi nereye gitsem yapışırlar bana. Bebek istiyorum kardeşim ben, sadece bebek 😂
😂
Hep seviliyorum çocuklar ve bebekler tarafından bilmiyorum sebebi ne bazen hiç bir şey yapmasam dahi onlara bakmam bile gülümsemelerine sebep oluyor ve bu benide mutlu ediyor
Bebeklerin sevgilisiyim diyosun 😄
Hmm anladım ama bence çocuklar platonik sevilmeyi de hakediyorlar
Böyle bir yapım var çocuklar istemsizce bana sevgi duyar o yüzden iyi anlaşırız
Evet Anlaşabiliyorum, Ve Genellikle Benden Hoşlanıyorlarrr
Evett fotodaki de ball maşallah
Maşallahh
evett hemde çoook
Yaa sana yakışıyor çocuk sevmek 💕
çokk teşekkür ederimm çok çok mutlu etti beni bunu duymak
Rica ederimm
Anlaşıyorum çocukları severim
Öyle çok çocuk veya bebek seven biri değilim ya 😂
İvit aynı dilden konuşuyoruz
Ağlayana kadar iyiyiz.
😄
Anlasamiyorum kanks
Niyekine
Bilmem ki
O zamann sende gıdıkla anlaşırsın bdbdnd
Olur denerim 😁
Fotoda ki çok tatlı
Dimii
Çok iyi dbdjfl
Emin misin dbnfndn
🤝💕
Anlaşamadığım çocuk olursa çarpıyorum
Yaaa yazıkk değilmiii kız
En son kafede oturuyoduk olduğumuz yerin çocukları arsız şımarık geldi etti çay falan ısmarladık kızlarla en son fincanımı çevirdim arkadaşım fal bakıcak kahveyle aram yok binde bir fal için içerim apt@l çocuk gitti fincanı salladı ters çevirdi bende tokatı yapıştırdım anasıyla papaz oldum
Çocupa değil annesine çarpmak lazım bir tane göz kulak olması gereken o çocuk çocukluk yapıyor işte suçu yokki nerden bilsin
O konuda haklısın ama anneside laf arsızı olunca iş san kalıyo annesine yüz defa anlattık abla oğlun böyle sahip çık kadın tamam diyo bizi tersliyo sonra çocuğu el bebek gül bebek yapıyo
Herkes anne olmasın cidden ya ehliyet şart 🙄 ama genede çocuğa vurmasaydın keşke
Şöyle bi durumda mecbur
Büyüklerden daha çok
Çocuklar yaramaz
Anlasmiyorum
Çok severemmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çocuklarla anlaşmak bana her zaman çok kolay ve keyifli geldi! 🤗 Gıdıklamak gerçekten harika bir yöntem, kahkahalar en iyi iletişim aracı bence. Onların dünyasına girip minicik kalplerine dokunduğunda her şey kendiliğinden çözülüyor. Unutma, çocuk büyütmek kolay değil, ama büyüdükçe daha da zorlaşıyor! 💖