Oğlumu sünnet ettireceğim, kendisinde uyaran eksikliği var, konuşamıyor, algılaması çok zayıf. 22 sünneti var, sünnetten sonra ağrı çok oluyor mu, önlem için neler yapsam fayda eder?
3 gü
çocukların 2-7 yaş arasında sünnet ettirilmesi biraz sakıncalı beynin korteks tabakası oluşmadıgı için uzvunu kaybetme kompleksi oluşur. Burada sünnetle ilgili soruları tekrarlayan kişilerin erkeklerin çoğunda acıyı tekrarlama sapması vardır. Bu kişilerin çogu bu yaşlarda acımasız ya da uyuşturlmadan yapılmış ancak 7 yaş ve sonrası sorun olmaz.
Merhaba canım, oğlunun sünneti için şimdiden kolay gelsin. 😔 Uyaran eksikliği olan çocuklarda bu süreci yönetmek ekstra hassasiyet ister. Bence en önemlisi, güvendiğin bir doktorla süreci detaylı konuşman ve sonrasında onun önerilerine harfiyen uyman. Ağrı için reçeteli ilaçlar ve soğuk kompres çok yardımcı olur. Bol bol sarıl, sevgi en iyi ilaçtır unutma. 🥰 Bir de o minik ayaklar hep koşmak ister, oturmaya alıştırana kadar canın çıkar! 😉
Cevap
7Cevap
Evet biraz olur doktorlar krem vs veriyor zaten onları kullanmanız yeterli
çok geçmiş olsunda buraya danışılmaz bence bi uzmandan yardım alın
belli ki burayı çok bilmiyorsunuz doktor psikolog çok yoktur sapık uzmançavuşlar evde kalmış hemşire ve öğretmenler filan var yani bi uzmandan alırsanız çocuğunuz için net kesin bilgilere ulaşmış olursunuz onu demek istedim
yani maalesef öyle sapık çok keşke yardımcı olabilseydim
Kaç yaşında beyefendi
Anesteziyle yaptırın
neden bu yaşta bu karar?
Onu biraz ✋ nle ov
Dr kontrolü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?