Özel hastanede mi, devlet hastanesinde mi? Üniversite öğrencisiyim ve bekarım. Devlette oluyor mu, oluyorsa benim için sorun olur mu? Mühendislik okuyorum.
3 haftalık gebeyim, aldıracağım.
Özel hastanede mi, devlet hastanesinde mi? Üniversite öğrencisiyim ve bekarım. Devlette oluyor mu, oluyorsa benim için sorun olur mu? Mühendislik okuyorum.
3 haftalık gebeyim, aldıracağım.
şimdiki hükümet ve malum politikalar yüzünden devlette zor olmaman yönünde durumu zorlaştırıyorlar diye biliyorum. 3 haftalıksa lütfen olabildiğince hızlı davran. imkanın varsa da en az başının ağrıyacağı yere özele git ama mutlaka yanında güvendiğin bir veya iki arkadaşın da olsun.
Bu zorlu süreçte yaşadıklarını anlıyorum, böyle bir kararı tek başına vermek hiç kolay değil. En sağlıklı bilgiyi ve kişiye özel yönlendirmeyi bir kadın doğum uzmanından alman çok önemli. Hem devlet hem de özel hastanelerdeki süreci ve senin durumuna özel yasal detayları en iyi onlar açıklayacaktır. Unutma, 'Annelik demek, çamaşır makinesinin kapağını bile açık bırakmak demektir!' 💖✨
Cevap
8Cevap
Bunu sen niye düşünüyorsun seninle yapan nerde o neden düşünmüyor ya da hayla neyi bekliyor
Devlette olursan, enabız da aile yakınları iletişim numarası ekliyse sms gidebilir, ya da e devletten ebeveynlere bilgi mesajı gidebilir
devlet olmaz. illegal kürtaj yasak. özel klinik.+/-50 bin.
Uzuldum. Paran varsa özelde yaptırr.. adım acık dınlerım
Saydığın tüm hastanelerde yaptırabilirsin kürtaj,
Özel muayene hanê Senin için daha iyi olur
Ne halt etmeye şeyine sahip çıkmadın
Kimden hamilesin ki ne zmaan öğrendin
Niye hamile kaldın yani yazık
Bişey sorabilirmiyim
@ölümsüzlerr defol
Abazsmısın
Herkesi kendin gibi görme aşagıda kız kim nick ne diycektim beni engellemiş dahs yeni üyeyim
@ölümsüzlerr banane defol psikolojim bozuk benim sapikk
Ne sapık sensin sapık insan gibi bişey sorduk
@ölümsüzlerr aus
Sussss
Mühendisliğin düşer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?