Ben 22 yaşındayım, 8 aylık ikizlere hamileyim. Kocam çok kıskanç birisi, artık dayanamıyorum, kıskançlığı yüzünden nerede nasıl kavga çıkartacak diye çok korkuyorum, her şeye de dikkat ediyorum. Hastaneye gittik, birkaç işlem oldu. Doktor baktı, işte EKG çekimi olacak dedi. Ben korktum ama sorun olmaz dedi doktor. Hemşireyi çağırdı, sonra erkek hemşire geldi. Kocam rahatsız oldu, bana kızıp duruyor. Ben de doktora, eşim bu durumdan rahatsız oldu da, kadın hemşire çekebilir mi dedim, anlayışla karşıladı. Doktorumuz normalde kadındı ama izne ayrılmış. Başka hastaneye gittim, normalde erkeklerle konuşmama bile kızıyor. Doktorumuz erkekti baya gergin kesti ama bir şey demedi. Mecbur kaldığımız için doktorumuz erkekti. Kocam dışarı çıktı, kaynanam aramış o sırada, bir de çocuklarla ilgileniyordu ben de doktorla konuştum, rica ettim o da tamam sorun yok dedi. Kadın hemşire geldi, kocam bana kızmaya devam etti, nedenini bilmiyorum. Bana her tarafın belli oluyor dikkat etmiyorsun dedi, hemşire duymadı sanırım kızarken. Ben de hamileyim ya, çıkarken soğuk davrandı konuşmadı. Ara ara bindiğimizden beri bağırmaya başladı, çocuklar ağlıyor, hepsi de beni istiyor. Emzirecektim, örtü ört diyerek sert tavır sergiledi, dışarıdan belli oluyor dedi. Ben de dikkat ediyorum lütfen, deyince saçma bir şekilde kavga etmeye başladık, bu böyle sürdü kavga ettik. Sürekli 3 küçük çocuğumuz da var zaten, en küçüğünü emziriyorum, çocuklandırmadı, eşim oradan bağırıyor sinirlerim bozuldu. O stresle biraz vücudum belli olmuş, kızdı bana. İşte eve gidene kadar kavga ettik, konu randevu alırken erkek doktor seçmem ve tedavi görürken vücudumun her tarafı göğüslerim az gözükmüş, dikkat etmiyorum diye kızdı, 4 gündür uzattı konuyu, artık gerçekten korkuyorum, nerede nasıl kavga çıkartacak diye. Şimdi benimle konuşmuyor, çocuklar ayrı yoruyor, hamilelik ağırlığım zaten büyük, iş yapamıyorum, bir de kocamla uğraşıyorum. Yemek yapıyorum, 2-3 çeşit istem geliyor diye konuşmuyor, yemeden odaya geçiyor. Kapıda her gün karşılıyorum. Hoş geldin deyip normalde öpüp sarılırdı, onu bile yapmıyor, ittiriyor beni. Çocuklar ve karnındakiler dua etsin dedi, dua etsin dedi neden öyle bir şey dedi anlamadım 4 gündür böyle, ne yapacağım? Ben bir daha hastaneye giderken kafana göre hareket etme, ben alacağım sana randevuyu da, doktor seçimini de dedi. Ben de tamam sen nasıl istersen dedim, konuyu kapatmaya çalıştım, yaptığım bir şey de yok. O an çok zordu, çocuklar ağlıyor, kocam telefonda konuşuyor, çocuklar ağlıyor, kocam bana kızıyor, dağıldım, o an ne yaptığımı bilemedim. Ben sanki bilerek mi açtım, göstereyim deyince de daha çok sinirleniyor, kime sergiliyorsun dedi, çok kötü diliyle deyince. Çocukların yanında yapma diyorum, duruyor, bu sefer de konuşmuyor. Akşam otururken çayın yanına bir şeyler yemeyi çok seviyor, her gün hazırlıyorum. Hamile halimle, bir de emziriyorum, ona rağmen yanımda bulunmuyor, çekip gidiyor, çocuklarla da bakmıyor, kaynanama söylesem yardım istesem mi
13 gü
Güncellemeler
13 gü
Yapay zeka yazdiklarimj karistirmis kendi kafasina ngore yorum katmis umsrim anlarsiniz
Çok Süper Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 339 cevap paylaştı.
En İyi Cevaplar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,8b cevap paylaştı.
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,5b cevap paylaştı.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 353 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler