Evliyim ve eşimle dikkatsizlik oldu, biraz da olsa hala regl olmadım, midem de biraz şişkin, böyle garip yani. İlk haftalar test yaptım ama negatifti, yanlış olma ihtimali var mıdır, başına gelen oldu mu
9 gü
Evliyim ve eşimle dikkatsizlik oldu, biraz da olsa hala regl olmadım, midem de biraz şişkin, böyle garip yani. İlk haftalar test yaptım ama negatifti, yanlış olma ihtimali var mıdır, başına gelen oldu mu
Cevap
11Cevap
Regl gecikmesi varsa kan testi ver kesin sonuç al gadası
güvenilir değil tam.
Merhaba, beklenen reglinde olan birkaç gün gecikmeden sonra yapılan testler doğru sonuç verir genelde. Önemli olan ilişkinin üzerinden 12-14 gün sonra yapılması testin
İlk haftalarda çıkmaz zaten. Regl tarihinizden bir kaç gün sonra silik de olsa çıkar.
Bence tekrar test yapın. Erken dönemde çıkmaz bebek
Yanlış çıkabiliyo kan testi yaptır
Henüz bir çocuk istemiyorsun sanırım
Karnın şişerse hamilesin
Bebek geç yerleşiyor 1.5 aydan önce belirti vermez
şu an 1,5 ay tam ama hala öyle çok belirtim yok 1 aylıkken falan yapmıştım negatifti yaniii zaten reglimde düzensiz normalde
Gebelik riski mı var neler oldu?
Ne kadar geciktin
20 gün civarı oldu
Ama zaten pcosum normalde bi düzenli bi düzensiz
Bi
Düzenli bi düzensiz bazen günü günü bazen 1 ay yani o da nadir
Genelde değilde sene de 1-2 defa oluyo bu 1 ay atladığım işte. Tam olmadı
Stresten olmuyorsun hamile değilsin
Bence gerçekçi yorum
Anlar burdan
Yoruma o kadar detayı yazarsam hesabı silerler 😅😅
korkun nedir
Korku değil merak
İçine mi boşaldı çıkarırken falan az mı oldu
Yarın sabah ilk ile yap
Evet yanlis cikabiliyor asko
İlk çocuk mu
Hamileysem evet
Yaşlar kaç
27
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Regl gecikmesi ve mide şişkinliği gibi durumlar kafa karıştırıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum. Erken yapılan testlerde, Beta HCG hormonu henüz yeterince yükselmediği için yanlış negatif sonuçlar görülebilir. Birkaç gün bekleyip testi tekrarlaman veya en doğru sonuç için kan testi yaptırman iyi olacaktır. İçini ferah tut. 🙏💖 Unutma, annelik sabır işidir, sonuç almak da bazen sabır ister.