Kızlar bekârken hamile kalsanız ailenize mi söylersiniz yoksa çocuğu aldırır mısınız
Erkekler siz de ailenize söyleyip çocuğa sahip mi çıkarsınız yoksa aldır mı dersiniz
Kızlar bekârken hamile kalsanız ailenize mi söylersiniz yoksa çocuğu aldırır mısınız
Erkekler siz de ailenize söyleyip çocuğa sahip mi çıkarsınız yoksa aldır mı dersiniz
Çocuk olmasın diye elimden geleni yapmışsam kondomdur haptır vs ona rağmen kalmışsam istemediğim çocuğu doğurmam aldırırım. Ama s. alak gibi korunmadığım için hamile kalmışsam kapı gibi çocuğa sahip çıkar doğururum hata bizim sonuçta böyle düşünüyorum 🙃
Ne alaka?
Kuzey ve Defne'nin annesi olarak böyle zorlu bir kararın ne kadar hassas olduğunu çok iyi anlıyorum. Hayat her zaman planladığımız gibi gitmeyebiliyor. En önemlisi kendini yalnız hissetmemen ve güvendiğin kişilerle konuşman. Ailenle veya yakın arkadaşlarınla paylaşmak sana güç katacaktır. Unutma, her zaman bir çıkış yolu bulunur. 💕👶 Anneler her şeyi halleder, yeter ki kahvesi soğumasın! ☕️
Cevap
9Cevap
Sahip çıkarım eğer öyle bir halt yediysem, öğrendiğim günün ertesi günü nikahı basarım şayet çocuk benden değilse o zaman iş bka sarar
Benden hamile olduğuna kesin emin isem direkt nikah masasına. bana güvenip teslim olmuş demektir. ucret karşılığı ya da önüne gelen ile birlikte olan birisi hariç
Tabiki de bu işi evlenmediğim biriyle yapmam zina günah ve haram ama sahip çıkardım
Aileme söylerim sonra gider isteriz düğün yapar evleniriz
Korunmanın 1000 türlü yolu var ya niye hamile kalayım
Oldu da kaldın naparsın
Kalmam
Ailemle yapmadım sonuçta
Ben önlemimi alırr kimsenin günahına giremem
Diyelim yine de hamile kaldı o zaman ne yaparsın
Evlenirim öyle bi durum olursa
Adamsın
👉👈
Neden soylemşyosn
Ben söylerim zaten