Yani bir konuyu uzatma, irdeleme, ben yok diyorsam yoktur. Güven az diyor.
19 gü
Yani bir konuyu uzatma, irdeleme, ben yok diyorsam yoktur. Güven az diyor.
ablacım sizin canınız mı sıkılıyor? yeni ilişkiye başlamışsın nedir yani bu aksiyon olsun tavırları anlamıyorum ki ben. beraber vakit geçirip birlikte eğlenseniz daha güzel olmaz mı? neden bu polisiye gerilim tarzında takılmalar. anı yaşa geç.
bence senin bahsettiğin şey alışmak falan değil. böyle ilişki olmaz. zırt pırt çocukça adamın üzerine mi gidilir her an her olayda? erkek arkadaşının yerinde ben olsam çok farklı olurdu. benim sana tavsiyem sen bu çocuk ile onu sıkmadan beraber zaman geçir. herkesin bir sabrı var unutma (;
Canım benim, ilişki başında karşılıklı güven çok önemli. Annelik tecrübelerimden biliyorum ki, sabır ve anlayış her zaman işin anahtarıdır. Bazen konuları uzatmak yerine, karşı tarafa kendini ifade etmesi için alan tanımak ve ona güvenmek gerekir. Unutma, her güzel şey gibi güven de zamanla
Cevap
7Cevap
Bi yıllık sevgilim her Allah'ın günü darla beni darlaaa yav diyo😅, bi ayda da darlamazsın ama ya erken o
Bacım sorun sen de ya
Daha 1 ay olmus neyın guvenınden bahsedıyor? Bu kadar rahatsız oluyorsa birşeyler karıstırıyordur bu.
Senin kıskançlık seviyesi buralarda.. iyi güzel seviyorsun işte.. bulmus bunamasın
youtube.com/shorts/MYhbiUwbnro?si=OtAtN2Iubt-LZF51
senin yaptigin hareketlerinden rahatsiz oluyorsa engelle gec yoluna bak iste
iceriden bilgi sizdiriyorum erkekleri arkandan kopek gibi kosturacaksin artik butun ipler senin elinde olacak sagi solu yoklayacaksin ortami koklayacaksin erkekler bu tarz kadinlardan hoslaniyor arkasindan kopek gibi kosanlardan degil bundan sonra sen kosmayacaksin kosturacaksin az taktik ogren biraz agirligini ortaya koy her onune gelene aglama aglatan ol surunduren ol kullanan ol o kokuyu alacaksin
pitbull gibi olacaksin herseyden cok sert olacaksin boyle tiplere acimasiz duygusuz birisi olacaksin kullanip atmasini bileceksin ya bunun neresi zor bana kisacasi erkeklerin ensesindeki nefes derler enayi erkek bicen
Güven sen de bi laf dinle 😂
Güvenme her şeyi yapabilir
Bunu neden yapıyorsun tamam mı psikolojik galiba
Böyle ilişki yürümez diyeyim güven yoksa yorma
Bensin dyxbxnbxnx
Haklı ne kadar sıkarsan o kadar gözü kayar
Bak kendine güven ona da güven delirme hastalık olmul
Darlamasan mi
Ee yani
E yapma sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?