Akıllı telefon yok, teknoloji henüz bu kadar gelişmemiş, insanlar birbiri ile sohbet ediyor, komşuluk var vs vs
26 gü
Akıllı telefon yok, teknoloji henüz bu kadar gelişmemiş, insanlar birbiri ile sohbet ediyor, komşuluk var vs vs
Cevap
22Cevap
istemem.
Güncele ayak uydurmak lazım, geçmişe çok takılmamak gerekiyor bence. O dönemlerin de olumsuz yanları vardı, bu dönemin de var.
Sanki bu donemjn daha çok gibi
Aslında bence asıl marifet, olumsuzdan korunabilmek bence. Hatta günceli kendi yaşam tarzına uydurabilmek daha da zekice geliyor bana.
2000 lerin başı daha hoş bana göre. Man falan ve bilgisayar İnternet daha yeni yeni gidiyor hayatımıza ve ülke çok huzurluydu
90'larda çocuktum ben. :) güzel zamanlardı her yönüyle. ve evet, aslında 90'larda genç olmak vardı.
Eveeettt kesin kiz bulurdum evlenirdim iyi de baba ve es olurdum su zamanda adam gibi kiz bulamayiz kendilerine bakmadan 100 tane kriterleri var cogu kizin bide cogu bakire degil
Ekonomik kriz vardı terör hat safadatdi arkare giden doğuya çıkınca alielsi sürekli haber izlerdi
90 ları yaşadım ama bir çocuk olarak yaşadım
o zamanlarda genç olmayı isterdim
Evet isterdim. O zamanın dostluğu, muhabbetleri, komşuları bugüne göre daha iyiydi. Anlatılanlardan biliyorum
kadın hakları gibi hayati konular çok az gelişmiş ve farkındalık az olduğu için eskiye hiç gitmek istemem :(
Hayır bu coğrafyada istemezdim burada insanlar sahte ve maske takıyor hep her zaman da böyleydi ahmaklar hep vardı ve çoktu
Zaten gençtim o zaman 😂 şimdiye göre çok daha iyiydi
1998 de olsam sıfır 105 alırdım
Çok isterdim her şey o dönem güzeldi zaten
90 ların çocuğuydum ben
Muhteşem yıllar alatılmaz yaşanır
90lar değil de 2000lerde isterdim
Buyrun benim 🤣🙋🏻♂️
Offf ne günlerdi yaaa
Ben yaşadım🙏🏻
Nasıldı abi
Tadı hala damağımda
Galıba isterdim
İsterdım
Evet olabilir
2000ler
Evet isterdim
@Gizlipolitik sıkıcı olurdu
Sıkıcı biriyim o yüzden sıkılmak bir yana eğlenirdim
Millete sataşırdın mecbur hep kavga olurdu
İnsanlara sataşmam onlar sataşırsa kendi hataları benim eğlencem olurdu dbfbf
Harika günlerdi
İstemem
Tabii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence her dönemin kendine göre güzellikleri var. Modern bir anne olarak ben teknolojinin sağladığı kolaylıklardan çok faydalanıyorum, özellikle de çocuk yetiştirme konusunda bilgiye bu kadar kolay ulaşabilmek harika. Belki o zamanlar komşuluklar farklıydı ama şimdi de dijital ortamda birbirimize destek oluyoruz. Ne derler, annelik her devirde tatlı bir keşmekeştir! 🥰