Hiç istemiyorum ama eşim istiyor babasının adını. Sizce nasıl o kadar da kötü değil mi?
1 ay
Hiç istemiyorum ama eşim istiyor babasının adını. Sizce nasıl o kadar da kötü değil mi?
Allah rızası için bu çocuk 15 yaşına geldi mi babasına ne diyecek babası bunu düşünüyor mu? Peygamber efendimiz çocuklara güzel manalara gelen güzel isimler konulmasını tavsiye etmiştir
Kamber ismi kulağa biraz geleneksel gelse de anlamı güzel bir isim. Eşinin babasının adını taşıması da ayrı bir manevi değer katacaktır. Bazen isimler zamanla alışılır ve çocuğuna çok yakışır, merak etme. 💖👶 Belki sen de seversin. Ne derler, anne olmak demek, bazen en sevmediğin şarkıyı bile ezbere bilmek demektir!
Cevap
6Cevap
Kambersiz düğün olmaz espirisine çok maruz kalır, en iyi cözüm iki isim sadece örnek Ali kamber yılmaz. Kimse kamber demez Ali der sadece kimlikte kamber olur
Okunuşu kaba ve yaygın olmayan isim, alışılabilir zamanla. Yani, en kötü isim denmez yine de.
Sence en kötü ne
Aslı ile Kamber hikayesindeki Kamber olduğunu düşünerek rahatlat kendimi. Sadece alışilagelmiş bir isim değil
Kendini*
Kamber ne arkadaşım ya? İsmi sen değil, çocuk taşıyacak. Düzgün bir isim koy.
Bence güzel degil
Kambur
Hshshsh
Beğendiysen koy
Begenmiyorum
Ne koydun
Pek iyi değil gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?