Şiddetli geçimsizlik?

Kaç gündür evi çekip çeviriyorum çalışan biriyim bebeğim var onunla da ilgileniyorum. eşim kendine bu ara çok kıyafet alıyo dğn akşam 5 te dışarı çıktı 12 buçukta geldi ben bebeğimizle ilgilendim bi dünya ev işi bayram hazırlığı yaptım sabah gitti arkadaşlarıyla iş yeri bayramlaşması yaptı sofra kurdum yemekler yaptım yanımda oturmuyor en ufak ilgisi yok sürekli telefon elimden düşmüyor tuvalete bile onla giriyor mesela diyorum ki yoruldum masaya yardım ediyo toplamaya sadece hemen telefona koşuyor bi yere gittik geçen sen dedim 18 yaşında değilsin ben bmyle istemiyorum telefonla oynamanı ne konuşalım ki deyip gülüyo ciddi bişey dediğimde gülüyo bugün balkonu temizlemek istedim 2 koli vardı onu alt kata götürürmüsün bebeğimizde hava alır kullanırız yani mis gibi bana dedi ki seni boğmak istiyorum geçen de kolumu sıktı mor şu an boğazımı iki kere sıktı boğazım yanıyor şu an ağladım kustum yanıma geliyo bi de özür diliyo biraz abartmış olabilirim diyor evle ilgili ne zaman yardım istesem hep bağırıyor oysaki bende çalışıyorum hafta maaşımın yarısını ona veriyorum market alışverişi yapıyorum bebeğime ihtiyaçlarını alıyorum çok ilgiliyim evimize aile düzenine karşı ama bıktım artık
Şiddetli geçimsizlik?