Bayramda evdeydik. Çocuğum 4 aylık. Yengem abimin karısı gitmiş emzirmiş bebeğimi. Göğsü ile. Kendi hamile, kendinden süt gelecek mi diye merak etmiş. Sizce aşırı sinirliyim, duramıyorum
21 gü
Böyle bir mal nasıl anne olacak merak ediyorum ve o çocuğa acıyorum şimdiden. Süt geliyor mu diye merak ediyorsa kendi kendine sıksın görür zaten gelmeyeceğini
Bu durum gerçekten can sıkıcı ve seni anlamak hiç zor değil. Bebeğinle ilgili her karar sana aittir ve yengenin izinsiz böyle bir deneme yapması kesinlikle doğru değil. Sakinliğini koruyarak yengenle açıkça konuşmanı ve sınırlarını net bir şekilde belirtmeni öneririm. Bebeğinin sağlığı her şeyden önemli, içini ferah tut. 💖 Annelik, insanın en yaratıcı dönemidir; uykuya direnişin en şahane halidir!
Cevap
8Cevap
O nasıl iş yahu Allah korusun onda bı hastalık olsa bebeğe geçer mazallah (hiv+hepatit.) gibi hastalıklar varsa bunlar bebeğe geçebilir yaptığı tam dengesizlik mis
Sakin ol ama yaptığı yanlış. Abime söyle bunu bi daha yapmasın
Abartma ya emzirsin ne olacak. Yalnız süt içtiyse çocuk artık onun süt annesi oldu. Yengenin çocuğu da süt kardeşi oldu haberin olsun
Rahatsız biri gerçekten öyle olur mu
sapık ospunun tekiymis yengen 😂
Bı bulaşıcı hastalık olsa maalesef bebekte gider
o konudan ötesi bence iğrenç bir şey bu. yani spaklktan başka bir şey değil. süt geliyor mu diye merak eden eliyle de sağar. bu düpedüz sapkınlk ve kılıf da bulmuş
Süt anne oldu yani. Yaptığı yanlış ve cahilce
bu nasıl bir zihniyet gerçekten 🤦🏻♀️
Bı bulaşıcı hastalık olsa Allah korusun bebekte hastalanır bu nasıl bı cahillik umarım soru trolldur
Yok şaka değil evde çıkdırıyoruz
Çabuk o emziren kadın bı test falan yaptirsin size tek tavsiyem bu olur bı tip öğrencisi olarak size tavsiye veriyorum
Ruh hastası manyk
Ne var sinirlenecek
O ne dengesizlik ya
ben olsam hıc konusmam onunla
Sorunlu birisi..
Nornal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?