Bulunduğunuz şehrin size yürüme mesafesi kadar yakın olan park alanlarına götürebilirsiniz ama çokta satış olan yerler olmasın çünkü çoçuk isteye bilir sizde alamayacağınız için en iyisi park hatta evde imkanınız varsa yiyeceği şeyler yapabilirsiniz çünkü dışarıya çıkmak sanki sizi üzer gibi
211 Yorumla
Soran1 ayEvet cani bir seyler istiyor alamiyorum daha kotu oluyor bazen ne yazik ki
Soran1 ayBen uzmek istemedim ne yazik ki kotu gunler yasamamiz gerekiyor bazen
Soran1 ayNe yazik ki..
Soran1 ayAllah razi olsun estağfurullah ellerinizden oper 🙏🌸
Soran1 ay🙏🙏🙏
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 ayHer insanın zor dönemleri oluyor bu dönemleri en az hasarla atmamaya çalışmak lazım oğlun küçük öncelikle Allah bağışlasın sana onu çocuklar çok küçük şeylerle bile mutlu olurlar ona ilgi göstermen onunla oynaman mesela meyveyi vs dondur öyle ver dondurma niyetime yoğurtla birlikte içine muz at mesela dondur güzel olur öyle ve harika bi annesiniz gerçekten hem çalışıp hem de tek başına bi bebeğe bakmak çok zor bu devirde umarım kısa zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz ufakligi benim yerime sever misiniz vatana millete hayırlı bir evlat olsun 😊
35 Yorumla
Soran1 ayCok guzel bir yorum yazmissiniz cok cok tesekkur ediyorum Allah razi olsun ellerinizden oper 🙏🙏🙏
Cevap sahibi1 ayRica ederim efenim gözlerinden öpüyorum ufaklıgin size emanet geleceğin küçük adamı çok iyi yerlere gelecek sizden rica etsem çocuğa kitap okuyun yanında siz de okuyun o aliskanligi kazansın yazmayı öğrendikten sonra da günlük tutmayi öğretin ben yıllardır tutuyorum yararını bir çok alanda gördüm ufaklik da görecektir özellikle
Kitap okumanın ve günlük tutmanin Allah bağışlasın size birbirinize bağışlasın birbirinize emanetsiniz bu arada yaşınız kaç ve terk sebebiyle boşanma davası açabilirsiniz efenim bunu da unutmayın 2 buçuk sene geçmiş 4+2 ay geciktikten sonra açılır iyi bayramlar diliyorum
Cevap sahibi1 ayTeşekkür ederim En iyi görüş için 😊
Soran1 ayBen teşekkür ederim 🌸
Cevap sahibi1 ayRica ederim ben teşekkür ederim size öncelikle hukuki bir konuda desteğe vs ihtiyacınız olursa yardımcı olurum seve seve buradan ulaşabilirsiniz bana iyi günler iyi bayramlar dilerim
Mutluluk paraya bağlı değil ki evde ya da dışarıda onunla geçirdiğiniz vakti değerlendirebilirsiniz. Mesela gelincikten gelin, yere düşen yapraktan kelebek yapmak bedava. Ya da parka gidip sohbet etmek, hikayeler anlatmak, sarılmak bedava. Beraber resim yapmak yürüyüş yapmak bedava ✨
24 Yorumla
Soran1 ayElbette ki haklisiniz fakat normalde yaptigimiz seyler oldugu icin farkli bir seyler yapmak istedim belki aklima gelmeyen bir seyler vardir diye bir arkadas daha yazmis belki ucretsiz tiyatro ya da ona benzer bir sey bulabilirmisiz insallah
Soran1 ayAllah razi olsun cok cok teşekkür ederim 💕🙏
Gizli Üye(36-45)1 ayAlmanyada yasiyorum kadinim ve maalesef çocuğum olmadi kabul edersen tanisiriz dertlesiriz ben burdan hediye gönderirim karsiliginda sadece mutlu olup bana dua etmeni isterim
32 Yorumla
Cevap sahibi1 ayOldu mu
Soran1 ayEvet
Yapay Zeka Cevapladı
Bayramda böyle durumlar hepimizin başına gelebiliyor, hiç üzülme. Kuzey'in mutluluğu seninle geçireceği zamanda saklı. Evde basit oyunlar oynayabilir, beraber hayal gücünüzle hikayeler yaratabilir veya parka gidip doyasıya eğlenebilirsiniz. Birlikte yapacağınız her an onun için en güzel hediye olacak. Unutma, çocuk büyütmek pahalı bir şey, ama anılar paha biçilemez! 💖👩👦👦
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u 1 ayyanında ol yeterli annesi olarak.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBir fikrim yok. Fakat erkek çocuklarına acıyorum. günümüzün şartları en çok onları bittiricek. Kız çocuk bir şekil yolunu bulur.
Bir kadın bir erkek evladı kadınların tanımıyla "adam" şekline getiremez. Toplum da ki Erkeklerin bile %95 erkek evlatlarını bir "adam" olucak kadar eğitemezken... Bir kadın hayatta "adam" çıkartamaz oğlan evlattan. Dünyanın en zor şeyi oğlan çocuğunu "adam" haline getirebilmek. kız evlat zaten kendi halinde de yetişiyor patates gibi her yerde koşulda yetişir... Erkek evlat yetişkin olduğunda toplum ve kadınlar "adam" olmasını talep edicek çünkü. Kız çocuğuna laf eden bir allahın kulu olamaz bile zaten günümüzde. Her yerde iş var çalışan kadına en kötü cafe de müşteri çağırır. Erkek "adam" olmazsa aç kalır sokaklarda kalır ölüdürülür hayatı kayar gider kolayca. Erkek evlat ise "adam" edebilmek dünyanın en zor işi. Ev oğlanı yetiştirmek değil kastım. Girişken mental gücü yerinde. hayal gücünü ve erkek kabiliyetlerini kullanabilen yetişmiş adamlardan bahsediyorum.
02 Yorumla- 1 ay
okudugum en boş paragraflardan biri sizin erkek adam anlayışınız tam olarak nedir? Kadın burada parasal olarak sıkıntı çektiğini söylüyor ve oğlunu nasıl mutlu edebileceğine dair öneri istiyor. Siz bir kadının erkek evladı adam edemez diyerek cümleye başlamışsınız. Ayrıca çevremde baba figürü olmadan sadece annesi tarafından yetiştirilmiş erkek arkadaşlarım mevcut. Her biride pırıl pırıl saygılı insanlar.
Cevap sahibi1 ayablam yaşın kaç ki anlıyabilesin. Evvela sen bir kızken yetişkin olmuş bir erkekğin sorumluluklarını ve toplumun dayatmalarını maruz kalmadan anlıyamazsın. anlamak istesen bile anlıyamazsın. Boğaya binmek ile boğaya binen birini izlemek aynı şeyler olmadığı kadar farklı bir şeylerdir. Sana boş gelmesi çok normal ve anlaşılır bu yüzden.
Muhtemelen her insanın başına gelmiştir, üzülecek bir durum yok, rahat ol. Bayram dolayısı ile belediye otobüsleri ücretsiz, suistimal olmasın ama bir kaç otobüs değiştirerek şehir turu yapabilirsin. Evden yemek/atıştırmalık birşeyler alarak hoşunuza giden yerde piknik yapabilirsiniz. Neredesin bilmiyorum ama varsa sahil kenarında yürüyüş güzel olur. Arkadaşın varsa anneler/çocuklar günü yapabilirsiniz.
11 Yorumla
Soran1 ayAllah razi olsun teşekkür ederim 🙏
1 ayParka götürebilirsin. Evin bir yerine salıncak yapabilirsin. Ben, çocukken anneannemin salonunda kolan ipinden salıncağım vardı. Çok zevkliydi onda sallanmak. Kâğıt kalem alıp birlikte bir şeyler çizip boyama yapabilirsiniz. Çocukken ip baskısı, patates baskısı falan yaptırıyorlardı okullarda. Evde onlardan yaptırabilirsin. Evde mısır patlatıp çizgi film , yaşı biraz daha büyükse film izleyebilirsiniz. Bir yerden balon alıp evde birlikte oynayabilirsiniz. Balon çok pahalı değildir. Evde atıştırmalık hazırlayıp yaşadığınız şehirde sahil varsa yanına çay yapıp birlikte piknik yapabilirsiniz. İlla sahile de gerek yok. Mesire alanları da olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBen size para göndermek ve yardımcı olmak isterdim çünkü bende yokluk çektim ama işte yanlış anlaşılıyor ve güven problemi vs de var sizde sapıklar yüzünden suistimalede açık bu durumlar Ne desem bilemedim
Allah yardımcınız olsun
evde bi kaseye yoğurt süt koyup geçici dondurma gibi verseniz olur mu acaba : /
214 Yorumla
Soran1 ayAllah razi olsun tesekkur ederim guzel yorumunuz ve dusunceniz icin 🙏 bilmiyorum Allah buyuk bakalim. Cok sevindim kotu gunleri atlatmaniza insallah hep guzel gunler yasarsiniz 🙏🌸
Cevap sahibi1 aySaolun inşallah sizde 🙏🙏en azından borçu vs ödemişssiniz barınma va yeme içme sıkıntısı yaşamıyorsunuz dimi
Cevap sahibi1 ayÇok şükür atlattık evet
Soran1 ayYasamiyoruz Allahtan bu aydan itibaren de zamli alacagim ama bu ay cok sıkıntı oldu ne yazik ki yiyecek problemi yasiyoruz biraz ekstra alamiyorum ama duzelecek insallah ayin 10nu itibari ile🙏
Cevap sahibi1 ayİnşallah 🙏 her şey çocuklar için siz tek siniz galiba
Soran1 ayEvet tekim o yuzden zor oldu ne yazik ki ama onemli olan cocugum yanimda
Cevap sahibi1 ayBende inanın bi ara Aylarca zeytin ekmek yedim şaka gelir sonra çok şükür toparladım
Öyle dönemler varkş yaşayan bilir zeytini sayarak yiyorsun
Cevap sahibi1 ayNe güzel Allah sağlık ve afiyet güç versin aizd
Soran1 ayCok iyi biliyorum o gunleri 😢
Soran1 ayAllah razi olsun size de bir daha yasatmasin insallah
Cevap sahibi1 ayAmin inşallah 🙏 🥹
Cevap sahibi1 ayÇıkarım da şimdi etiket olmayım ya böyle sorulara nedense gizli yazıyorum çekinip sonrada çıkmaya hepten çekiniyorum 😃🥹
Soran1 ayPeki nasil isterseniz 🙏
Cevap sahibi1 aySaolun 🙏
1 ayBence bayramda çocuğu mutlu eden şey sadece para ya da alınan hediyeler değil. Bazen birlikte geçirilen güzel bir gün, oynanan bir oyun, edilen bir sohbet bile yüzünü güldürmeye yetiyor. İmkânlar her zaman aynı olmayabilir ama sevildiğini hissetmek, birçok şeyden daha değerli. Çocuklar çoğu zaman alınan şeyi değil, hissettikleri mutluluğu hatırlıyor.
21 Yorumla- 1 ay
En güzel yorum 👍
1 ayMerhaba öncelikle çok üzüldüm. Bir annenin çocuguna dondurma vs alamayacak kadar zor durumda kalması gerçkten çok zor bir durum. Sizi çok iyi anlıyorum ve ne kadar üzgün olduğunuzu hissediyorum.
12 Yorumla
Soran1 ayAllah razi olsun teşekkür ediyorum 🙏
- 1 ay
Ben İzmir'de yaşıyorum dün manisa'daydm. Yardımcı olmak isterim
1 ayHay Allah kartta zil oldu üç beş bir şey olsa ibabınuza atardım.
Veresiye alışveriş yapabileceğiniz bir market yokmu Evde sevdiği blr şeyler hazırlayıp parkta yedirebilirsiniz23 Yorumla
Soran1 ayYok dusunmeniz yeter allah razi olsun tesekkur ederim guncelleme de de belirttim 🙏
- 1 ay
Rica ederim iyi bayramlar
Soran1 ayIyi bayramlar 🙏
1 ayÇocuğunla ilgilen bu yeterli birlikte kaliteli zaman geçirin parka bahçe ücretsiz muze bisiklet evde oyun film mısır bence bir cocuk icin yeterli herzama onemli olan onun yanında olman: )))
23 Yorumla
Soran1 ayCok teşekkür ederim haklisiniz tabii elimden geleni yapiyorum simdi bir baskasi dedi belki ucretsiz tiyatro gibi bir sey bulurum cevabiniz icin teşekkür ederim 💕
- 1 ay
Ne demek bizim de çocuğumuz var az çok anlıyoruz ben çok dışarıdan abur cubur almıyorum yanında meyvesini falan götürüyorum: ))
Soran1 ayBende oyle yapiyorum genelde ozel gunler olunca izin veriyorum 😊
1 ayBayramlaşmaya birkaç kişiye gidin ona harçlık verebilirler Allah yardımcınız olsun mübarek bayram günü maddi manevi ferahlatsın sizi
31 Yorumla
Soran1 ayAllah razi olsun guzel dualariniz icin tanidigimiz yok ne yazik ki ama cok cok teşekkür ederiz 🙏💕
1 ayÇocukları ancak oyunla mutlu edebilirsiniz hayatla tüm bağınızı koparım iki gününüzü ona ayırın sokakta su savaşı yapma, boyama, hikaye okuma, büyük alanda toprağa resim çizme, gölde taş sektirme, yaprak koleksiyonu yapmaya başlama, sek sek oynama aklınıza ne gelirse oynayın onunla eğlenin çocuklar gibi asla unutamayacağı bir bayram yaşayacaktır. 🌼🌼
10 YorumlaÜzücü bir durum yakınlarda değiliz yoksa gerekeni yapardık
26 Yorumla
Soran1 ayAllah razi olsun teşekkür ederim dusunmeniz yeter 🙏
Soran1 ayBurada da lafta var basvuruyorsun kimse geri donus yapmiyor
Soran1 ay:))) umarim cok guzel bir omrunuz olur
1 ayBelediyenin ücretsiz etkinlikleri çocuk tiyatroları vb olabilir
21 Yorumla
Soran1 ayCok teşekkür ederim hemen bakacagim 🙏💕
m 1 ayParka götür birlikte vakit geçirin çıkışta ev ziyaretlerine gidebilirsiniz
23 Yorumla
Soran1 ayEvet her turlu parka gidecegiz ev ziyaretine gidebilecegimiz birileri yok arkadasi vardi onlar da sehir disina gitmisler cok teşekkür ederim cevabiniz icin
- 1 ay
Rica ederim ❣️
Soran1 ay💕
1 ayCocugunla sosyal etkinlik yap. Evde oyuncaklari varsa beraber oyna, parka gotur onunla arkadas olarak top oyna salincakta sallan gerekirse kaydiraktan kay. Mutluluk parayla olmuyor maalesef ben parayla olan hicbirseyi izlemedim ama sokakta kumda oynadigim cocuklugumu ozledim.
00 Yorumla
1 ayMonopoly gibi masa oyunları. Tavla satranc vs eğer bunlar yoksa kağıda üç taş çiz. 9 taş çiz dama çiz. Evdeki malzemelerden piknik sepeti hazırla sahil bir yerde oturun yiyin. Ulasim bedava bayramda.
vatandaşa ücretsiz olan müzeler var. Belediyenin tiyatrosu var ibb Nin biletler 20 lira.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 312 cevap paylaştı. Güncellemede belirtmeseydiniz size yardım etmeyi çok isterdim ama madem kabul etmiyorsanız bayramda şehir boşken oğlunuzla en basitinden yürüyüşe çıkabilirsiniz veya onu parka götürebilirsiniz. İyi bayramlar.
10 Yorumla
1 ayKötü günler geçer elbet sen dik dur gerisi hallolur
14 Yorumla
Soran1 ayAllah razi olsun
- 1 ay
Ne yaptın
Soran1 ayHic bir sey yapamadim..
- 1 ay
Takip eder misin
Gizli Üye(30-35)1 ayİyi bayramlar hanimefendi
Parka götürmeyi dusundun mu veya denize yakinsaniz deniz kenarında oturmak vs?
115 Yorumla
Cevap sahibi1 ayKucuk prens kac yasinda acaba?
Soran1 ayMerhabalar 7.5 yasinda evet fakat oralarda da cani bir seyler istiyor
Cevap sahibi1 aySen çok iyi bi annesin bunu biliyosun değil mi? Senin gibi annesi olduğu için çok şanslı:)
Soran1 ayAllah razi olsun cok tesekkur ederim bazen kendimi cok yetersiz hissediyorum cok cok tesekkur ederim dusunceniz icin🙏
Cevap sahibi1 ayHayır ne yetersizi, çocuğu için böyle düşünen bi kadın hiç yetersiz olur mu sence? Tabiki asla
Dünyanın en iyi annelerinden biri olduğuna eminim hanimefendi
Soran1 ayAllah razi olsun cok duygulandirdiniz 😢 bazen kotu gunler yasiyoruz ama duzelecek insallah 🙏
Cevap sahibi1 ayİnan sadexe dürüstçe böyle söylüyorum
Seni güldürmek, duygulandıran için değil
Sen çok iyi annesin, pırıl pirilsin çocuğunu dusunuyosun, elinden gelenin en iyisini yapiyosun :)
Cevap sahibi1 ayHanimefendi gzldn cksam muhabbet etme şansımız olabilir mi acaba? :)
Soran1 ayElbetee cikabilirsiniz
Cevap sahibi1 ayTeşekkür ediyorum hanimefendi
Soran1 ayCikmadiniz sanirim
Cevap sahibi1 ayCiktim ama nasıl oldu anlamadım tekrar kontrol edebilir misin?:) afedersin
Cevap sahibi1 ayHanimefendi selamlar, nasılsın?
Neden engel attığını sorabilir miyim, merakımı mazur gör lütfen
Cevap sahibi1 ayHanimefendi bi cevap alabilir miyim, ne yaptım acaba?:(( engeli kaldırmanı bekliyorum. Olur mu? Kırma beni bayram günü :)
Cevap sahibi1 aySana çok önemli bisey dicem dünyanın en güzel annesi
orada misin?
Hanımefendi bir oğul için anne karakteri gerçekten çok önemlidir sorunuz üzerine anlıyorumki oğlunuzu gerçekten önemsiyorsunuz şunu unutmayın paradan daha önemli olan şey oğlunuzla geçireceğiniz vakittir emin olun birlikte yapacağınız 1 resim dahi onun hayatına doğrudan dokunacaktır umarım bu zor günlerin üstesinden gelebilirsiniz
10 Yorumla
1 ayBilmemm anne ogulvakit gecirinn birazz parka götürün eger sandvic falan tarzı birseyler yapabilirsen yssilliklere uzanin eglenin gıdıklayan
10 Yorumla
1 ayAbla Kocan yok mu kocan yardımcı olur sana yani bilmiyorum da İlla kocan bulur bir yerden bir şey birkaç kuruş yani. Evet başka bir şey söyleyeyim Bu yüzden evlenmek bile istemiyorum
03 Yorumla
Soran1 ayHayir kendisi bosandiktan sonra bir daha bizi gormek istemedi
- 1 ay
vah vah
- 1 ay
düşünsene kocsyın dölü ama sorumluluk yok. çünk...
1 ayMasrafsız eğlenceler vardır beraber güzel vakit geçirmeniz iyi gelecektir size
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayHayırlı bayramlar, park veya yakınlarda sahil varsa götürebilirsin, hangi şehirdesin
31 Yorumla
Cevap sahibi1 ayHangi şehirdesiniz
Oglunla hayatınızda başarıla mutluluklar
onun yanında olman parka götürmen bile yeter
10 Yorumla
1 ayBabası nerde? Ayrıldınız sanırım. Dönüşümlü velayet yapsanız daha iyi bence. Hem çocuk için de iyi olur bakamıyorsunuz demekki
00 YorumlaSaklambaç ya da koşu yarışı gibi oyunlar oynayabilirsiniz , yeni bir dans öğrenebilirsiniz, beraber hayal kurup sohbet edebilirsiniz.
00 Yorumla
1 ayKoyun çizelim seninle oglum bugün kurban bayramı millet kurban kesiyor biz ise bundan ötürü büyük bir beyaz kagıta koyun kuzu çizelim odana asalım de
08 Yorumla- 1 ay
Biz niye kesemiyoruz diyecek, veya neden kesiyorlar diye üzülecek
- 1 ay
@Zemherinaz Çünkü Bizi Yaradan ALLAH onların vadesi yetince bizler aracılığı ile onların canını alıyor yani biz insanlar hayvanlara iyilik ediyoruz cennete gitmelerine aracı oluyoruz falan dersin senede 1 kez sevab girmek için kesmeliyiz dersin ama bu defa biz fakirmiyiz konusu açılır keşke aynı şehirde olsaydık oglunla bi koyun keseydim adak niyetine banada sizede faydası olurdu
- 1 ay
Oğlum yok 🙄 direkt koyun çizelim herkes koyun kesti demek çocuk psikolojisi açısından iyi değil ben bunu anlatmaya çalışmıştim
- 1 ay
@Zemherinaz oglun yok mu küçük oglumla yazısı nedir
- 1 ay
Soru sahibi sormuş beyefendi
- 1 ay
@Zemherinaz ben sizinle soru sahibi gibi yazışıyorum özür dilerim hanımefendi hemen düzeltelim Soru sahibiyle aynı şehirde olsam gücümün yettiğince maddi manevi destek olurdum Gerçi belkide ibana para almak için açılmış bir soruda olabilir dolandırıcılık meslek oldu Türkiye'de
- 1 ay
Peki
- 1 ay
@Zemherinaz Kullanıcı adım mağlum benim arkadaşlarım görülmez varlıklar olunca kafanın yarısı uçuk gözden kaçırmışım soruyu soran ile yorum yazanın farklı bireyler olduğunu
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayEğlence merkezlerine gidin derim bence ücret alacaklarını sanmam bilmem
00 Yorumla Yaşadıgın şehri yaz yardımcı olacak birileri çıkar burdan
00 Yorumla
1 ayGüzel bir sofra hazırlayıp beraber oynamak yeter. İyi bayramlar💜
00 YorumlaBeraber oyun oynayıp birlikte zaman geçirerek olabilir
00 Yorumla
1 ayMerak ettiğim nokta, o hale kendini nasıl getirdigin
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 669 cevap paylaştı. Çocukların 2 şeye ihtiyacı vardır. Sevgi ve oyun.
İyi bayramlar dilerim
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 390 cevap paylaştı. Hersey para degil onunla küçük bir tebessüm yeterli
00 YorumlaEvde beraber yiyecek, internette olan basit oyuncaklardan yapabilirsiniz
00 Yorumla
1 ayBiz parasız cok mutluyduk şimdiki çocukları bilemem
00 YorumlaNasıl ulaşabilirim size
14 Yorumla
Soran1 ayMerhabalar tesekkur ederim Allah razi olsun ama yanlis anlasiliyor bazi arkadaslar tarafindan sonradan farkettim guncelleme yaptim
Soran1 ay🙏🙏🙏
Soran1 ayAllah razi olsun iyi ki varsiniz 🙏🙏🙏
1 ayUmarım kalbinin temizliği sana şans getirir
11 Yorumla
Soran1 ayAllah razi olsun cok tesekkur ederim insallah sizin de sevdikleriniz ile cok guzel mutlu uzun bir omrunuz olur🙏
Gizli Üye(36-45)1 ayEğer aynı şehirde isek o küçük prensle birlikte dondurma yiyebiliriz hangi şehirde yaşıyorsun sen
02 Yorumla
Cevap sahibi1 ayÇıktınız mı bugün dışarıya
Cevap sahibi1 ayÇıktınız mı
Gizli Üye(30-35)1 ayBen sizi götüreyim neredeyseniz birlikte bir şeyler yapalım. Ona ukulele çaldırayım.
00 Yorumla
1 ayOğlunu niye mutlu etmeye calisirki bir insan
01 YorumlaAbla parasızda mutlu edebilirsin ona en sevdiği yemeği yap wn sevdiği oyun parkına götür emin çok mutlu olacakdır
00 Yorumlaİnanmayın çunku bu sahtekara ben yardım ettim. 1 kuruş vermeyin bence
02 Yorumla
Soran1 ayYazdiginiz cok cirkin bir soylem benim kimseden bir istegim yok 2 kisi teklif etti d m den konustuk borc olarak kabul edecegimi soyledim 1 kisi olayi farkli anlamis 1 kisiden de donus olmadi onun disinda hayatimda buradan biri ile para olayi hic olmadi dediginiz cok ayip bilip bimeden sahtekar diyorsunuz
1 ayParka götür çocuklar bayılıyor Park deyince.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayİstanbul'da iseniz 4. gün yani cumartesi yeğenleri lunaparka götüreceğim siz de gelebilirsiniz?
10 Yorumla
1 ayUmarım dilediğin gibi gider. Hayırlı bayramlar.
12 Yorumla
Soran1 ayAllah razi olsun teşekkür ederim hayirli guzel bayramlar💕🙏
- 1 ay
🙏🙏🙏
Gizli Üye(25-29)1 ayBende gezdirecek param olmadığı için babasında kalmasına razı geliyorum benim yanıma gelse sıkılacak çünka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayGel ısmarlayayım ne isterse
12 Yorumla
Soran1 ayAllah razi olsun🙏
Cevap sahibi1 aySizden de
Gizli Üye(25-29)1 ayBu soruda bile fırsatçılar var
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 365 cevap paylaştı.
1 ayPark?
15 Yorumla
Soran1 ayBende oyle dusundum ama hep yaptigimiz bir sey diye ek olarak ne yapabilirim cunku parkta arkadaslari da olmayabilir aileleri ile bayramlasiyorlar ise
- 1 ay
Lunaparkta uygun oyuncaklar var belki oraya bakarsın
Soran1 ayYine de epey tutar galiba en son gittigimizde cok tutmustu biraz da uzakta ama teşekkür ederim cevabiniz icin
- 1 ay
Rica ederim iyi bayramlar
Soran1 ayIyi bayramlar🙏
1 ayParam olmasada param yok demem
00 YorumlaYanında olmanız yeterli
00 YorumlaParka götürmek olabilir
00 YorumlaBor dondurma Ismarlarim ya nerde yaşıyorsun
03 Yorumla- 1 ay
sapık seni bu durumdan bile faydalanmaya mı çalışıyorsun
1 ayOyunlar oyna onunla
00 Yorumla
1 ayBayram harçlığı vermek isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayDedikleriniz gerçekçi gelmiyor. Kredi çekin madem
00 YorumlaAnnekartin yok mu bedava gezersiniz işte
20 Yorumlababası NERDE
023 Yorumla
Soran1 ay2.5 yildir yok gitti
Soran1 ayEvet gitti gelmedi bende don demedim
Soran1 ayEvliydik gitmek bosanmak istedi evladindan gitmek istedi bende bir sey yapmadim zorla kimsenin hayatinda olmak istemem
- 1 ay
Ya sanane kardeşim nerdeyse nerde insanların yaralarını ne deşiyorsun bak işine
Soran1 ayKimin yasi anlamadim
Soran1 ay7.5 yasinda
Soran1 aySorumluluk ve sevgi olmadigi icin
Soran1 ayNe yazik ki oyle ama faydasi yoktu simdi zarari yok diye bakiyorum en azindan manisa
Soran1 ayEvet en azindan cocugum ile kendi yolumuzu ciziyoruz
Soran1 ayEvet bir sekilde oluyor neyse ki bu gibi ekstra durumlar zorluyor tabii ama onun dışında oluyor daha da iyi olacak insallah
Soran1 ayAllah razi olsun cok teşekkür ederim 🙏
- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne