23 yaşındayım 34 yaşındaki adamdan hamile kaldım haberi yok söylesem evlenelim der ama ben doğurmak istemiyorum yaşım daha genç aldırmak istiyorum onun haberi olmadan aldırmak istiyorum sizce ne yapmalıyım
9 gü
23 yaşındayım 34 yaşındaki adamdan hamile kaldım haberi yok söylesem evlenelim der ama ben doğurmak istemiyorum yaşım daha genç aldırmak istiyorum onun haberi olmadan aldırmak istiyorum sizce ne yapmalıyım
Mesela öyle veya böyle hamile kalacaksın niye yapıyorsun ki böyle bir şeyi? Evet aldırmanı öneririm ama bir canı o şekilde aldırmak için o hatayı illa yapmak mı lazımdı? Garipsiniz cidden.
İsteyerek mi oldu
Sanki ben ordaydım, ne bileyim siz ne halt yerken gökten mi indi bu çocuk? Hasta mısınız nesiniz be
Korunsaydın o zaman
Korundum zaten
Gerçi suç sende de değil, o kaç yaşında aklı evvel şahıs hiç mi akıl edinemedi. Ayrıca sağlıktan bir haberiniz var mı bilmiyorum da en iyi korunma yönteminse bile her türlü ihtimal vardır. Yargıladığım için söylemiyorum, hem sağlıklı bir eylem değil hem de size yazık biraz kendinizi düşünün
Baba olmak istiyorum diyordu zaten sürekli
Canımmm, sen henüz 23 yaşındasın. Baba olacak adam nikahına alır adam gibi karısını yanına alır sonra çocuk mu istiyor atla deve mi istiyorsa senin önüne koyar. Herrrrkes yapıyor diye aman canım nolacak diye böyle eylemlerde bulunursan sonra anonim olarak buralarda sorular sorarsın. Baksana daha senim hamile olduğundan haberi bile yok. Sen ona baba olacağını söyle, bak bakalım nasıl topukluyor. Herkese bu kadar güvenip hayatınızı mahvetmeyin
Gerçekten çok hassas ve zor bir süreçtesin. Bu kadar önemli bir kararı tek başına almak yerine, mutlaka bir doktordan veya profesyonel bir danışmandan destek almalısın. Senin için en doğru yolu bulmak adına tüm seçenekleri konuşmak, geleceğin için çok kıymetli. Kendine iyi bak. ❤️🤰🏻 Hayat, çocuk olunca başlıyor; öncesi sadece bir ısınma turu.
Cevap
20Cevap
Yasin daha çok gençte domalmaya gelince pek olgunsun ama bari korunsaydınız onu da geçtim içine neden boşaltıyorsun. Hamile kalmak için uğraşırmışsınız sanki…
Korundum
Nasıl korundun
Ertesi gün hapı içtim
İçememişsin, kaç gün sonra. Icine neden boşalttın
Ertesi gün içtim ama yumurtlama döneminde olduğum için hap etki etmedi
İçine neden boşaltıyorsun
Bu sizin vereceğiniz bir karar, iyi düşünün
Bir de yaşına bakmayın, acemiymis bu kişi
Hastaneye git aldır doktora da başka bir şey yazmasını iste rapora 15.000 TL falan ya da 20.000 TL civarı bir para harcarsın
O kadar param yok
O adamdan iste evlilik istemiyorum dersin
Ona söylersem asla kabul etmez
lan çocuğun ne günahı var bir halt yapıyorsunuz dogru düzgün yapın bari
Ne yapayım doğurayım mı
Yaşım çok genç anne olamam
Adam düzgünse evlen
Düzgün
Ben doğurmak istemiyorum
Asla onaylamaz
Aldır onzaman sorun nerde
Aldırman en iyisi bu durumda
sen bilirsin. yalnız mı yaşıyorsun
Çok sakıncalı bir durum
Neden
En son kürtaj fiyatı 30k civarıydı
😔
Ama 2 saatte hiçbir şey olmamış gibi çıkıyorsun merak etme
O kadar param yok
Babası versin
Kabul etmez
Ne yapacaksın peki?
Bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi
Kredi çek bari
Seçim hakkı senin düşün karar ver !
Evlenmeniz en uygunu
Doğurmak istemiyorum
Hazır değilim anne olmaya yaşım çok genç
Neden bir daha çocuğum olmasın
Ya esler arasi uc noktalar bile kabul edilirmi sence pismanlik olur mu sonunda
hayırlı olsun
Kondom icat edildi
Hayırlı olsun.
haberi yokmuş işte git aldır
ESC misin
Cana kıyma
Doğuramam
Niye
Yaşım çok genç anne olmaya hazır değilim ailem de karşı çıkar konuşmazlar benimle
İlişkilerde zevk aldın mı?
Zikişirken aklın yediğin yårakdaydı
O. pu
Aldır haberi olmaz
Ama aldıracak param yok
İyi halt yedin
Aferin
dmden ulaş konuşalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?