O koca bebeği ya aşağıdan ya karnımdan çıkarmak, ben çocuk istemiyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Simdi söyle 2 seçenek var ya normal doğum ya sezaryen
Sezaryen daha zor çünkü baya kesip atıp derine doğru çıkartıyorlar bebeği ya genel anestezi ya da lokal anestezi ile ameliyat sonrası dikislerden zor tuvalete gidersin mesela zor yürürsün ağrıların olur toparlanması çok zor olur bir de o halle bebek emzirceksin düşün normal doğum da daha kolay toparlanirsin sancı yoksa ilaçla suni sancı verirler ikina ikina işin biter tabii ağrı sancı ama bebek doğduktan sonra hemen ağrıların kesilir daha kolay yürürsün öyle rahim de toparlaması zaman alır
Anlıyorum canım, bu konular bazen gözünü korkutabilir. Bebeğin dünyaya gelmesinin iki ana yolu var: ya normal doğum dediğimiz vajinal doğumla ya da sezaryen dediğimiz operasyonla. Doktorlar duruma göre en uygun yönteme karar verir. Asıl mucize, küçücük bir insanın senin bir parçan olarak bu dünyaya gelmesi. Tüm zorluklara değer, emin ol. 🥰🤱 Anne olmak dünyanın en güzel yorgunluğudur, her şeye değer! 💖
Cevap
12Cevap
sana daha kötü bi haberim var daha rahat olsun diye kesi de atılıyor
Sezaryen de zaten rahim dahil olmak üzere kesiliyor. Sezaryen olan kadın bir daha asla eski vücuduna dönemez, yara açısından. Normal doğumda herkese kesi atılmıyor nenem 4 bebeğini evde doğurmuş
Rahim ağzı darsa oraya kesik atıyorlar normal doğumda sezaryenle alakası yok
Sezaryende rahim ağzına değil vajina ağzına kesi atıyorlardır
Korkmana gerek yok çok acı bir şey olsada çocuk iyidir
Ben acısından ziyade çocuk istemiyorum
Nedenki çocuk evin nesesidir hanımefendi
Sen 5 vakit namazını her gün kılıyor musun?
Cumalara giderim ama 5 vakit düzenli namaz kılmam neden sordunki
Kendin bile Allah’ın dediğini yapmadığın halde dünyaya nasıl yeni bir insan getirmek iyi bir şeymiş gibi lanse edebiliyorsun ki? Meryem 59) ﴾59﴿
Sonra bunların ardından artık namazı kılmayan ve nefsânî arzulara uyan bir nesil geldi. Bunlar elbette azgınlıklarının cezasını bulacaklardır.
Hee senin çocuk yapmama sebebin bumu yani
Bundan önemli bir sebep mü vardı?
Senin 4/4lük bir müslüman olman gerekmezki bak kimler kimler çocuk yapıyor sadece insan ol evladını da adam gibi yetiştir sevgiyle büyüt yeter
Öyle bir şey yok 👎🏻. Müminin 101) "Sûra üflendiği zaman artık aralarında akrabalık bağları kalmamıştır. Birbirlerinden de soramazlar.” Abese ﴾33﴿
Kulakları sağır eden o ses geldiğinde,
﴾34-36﴿
İşte o gün kişi kardeşinden, annesinden, babasından, eşinden ve çocuklarından kaçar.” Bu hayat öyle insanların düşündüğü gibi lay kay lom bir yer değil. Allah korusun cehennem her an herkesin ayağının altında.
Allah öyle yaratmış ki oluyor acı sızı ağrı olacak illa ki
Ben de her düşündüğümde hayretler ediyorum çok korkunç
maalesef mecbursun erkeklere verilmemis o meziyet
Ben çocuk sahibi olmayacağım inşAllah
Büyük konuşmamak lazım
kendiliğinden geliyor zamanı gelince
Kendiliğinden geliyor diye oradan çıkmamazlık etmiyor ya 🤣
sezeryan diye bir şey var zaten vajina dudakları çok darsa doktor sezeryan alıyor
Sezaryen normal doğumdan daha kötü. Vajina dudakları ile alakası yok normal doğumun. Vajina kasları ve rahim kasları ile alakası var ayrıca
evet ama normal doğum yapacak açıklık yoksa mecburen sezeryan olacak yapacak bişey yok
Âmdan kol ve bacak çıkıyor ben huylanırım
Kol ve bacak ne ki? O gövdenin çıkması? Bir de kollar hemen gövdenin yanında
Vajinanın esnek bir organ olması eşit değildir sınırsız elastikiyette olması. Artı vajina daha kolay esnese de etrafındaki deri esneyemeyebikiyor kadınların anüsüne kadar yırtılmalar olabiliyor
Ben istemiyorum
@EşrefVtec of vajinan mı var sen ne anlarsın bi bildiğimiz var konuşuyoruz
@EşrefVtec annelik duygusunu lohusa döneminde hissedemiyor kadınlar hatta bazıları çocuğunu bile kendine ait hissetmiyor, her şeyden nefret ediyor kocasından bile. Bazıları aylar sonra iyi şeyler hissetmeye başlıyor
Tabiatın muazzam bir kanunu işte
Tabiat değil Allah’ın kanunu
Yapma sen o zaman
Zor 😂
Gel çocuksuz her gece pompa yapalım
Sen evlenme yavrum
Korkunç mfkdndm
Yok.
Olsa bile gene korkunç.
En iyisi ben de istemiyorum
Ya erkeklerin sıçmaya gider gibi doğumu anlatmaları daha komik.
Vajina bilginin incik boncuk oluyor.
Sezaryen ise daha beter🙄
Binlerce yıldır doğum yapan her iki kadından birisi ölüyordu.
Çocukların %80 5 yaşı göremeden öldü..
Buna ek kadınlara o zamanlar seçme hakkı verildi mi? Hepsi 10-13 yaşlarında evlendirildi.
Kocaları tarafından zorla hamile bırakıldı.
Annelik ve doğum hakkında bizden az konuşmalısınız.
@cevapsahibi 👏
İsteme bizene
Hahahaa zorlanırsın azıcık
Garip şekilde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?